A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Höhöhö!

Erröl pofizok! igen AC 500-ban lenyomni mindenkit valami warrior pluszos egységgel, aztán örülni a nagy pusztaságnak, na hát ez egy igen!!!:D

Nem baj!:) Mondom én nem ezért szeretem ezt a játékot, hanem mert építhetek csodákat, vallásokat, és mert esetleg örülhetek annak, is ahogy egy másik kis civ a másik kontinensen hogy erőlködik, kémkedéssel gazdasági fejlesztéssel akármivel, hogy az ottani naggyal szemben állva maradjon.

Mondom mégegyszer: lexarom a hatékonyságot, ha érdekelne pont úgy játszanék mint te. Én szimszitizek, nagy, gazdag és amennyire az életben maradáshoz kell erős birodalmakat próbálok építeni, mint ahogy az emberek már kb 10 000 éve teszik. Akár félévig is játszok egy meccsel és örülök, hogy ha a modba olyan új dolgot építettek, ami még nem volt, és érdeklődéssel nézem, hogy az AI mit próbál kihozni belőle, mert számomra nem a győzelem hanem a részvétel a fontos.

Ahogy Lao-ce mondja az Út a fontos, mert valójában soha nem érkezünk sehová, valójában nincs is győzelem.

Az út örök és tétlen,
    mégis mindent végbevisz észrevétlen.
    Ha fejedelmek, királyok megõrzik,
    minden magától rendezõdik.
    Ha kapálóznak és intéznek,
    letöri õket a titkos természet.
    Vágytalan a titkos természet,
    s a vágy hiánya: béke,
    az ég alatt a rend teljessége.

Egy bölcs hadvezér azt mondotta:
    "Mint a vendég, nem mint a gazda:
    nem vonulok hüvelyknyit elõre,