A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Lódgém + ramdom seed váltás betöltéskor rulez!
Ha a
gépnek tök gyakran bejön a warior vs. harckocsi győzelem, akkor a játékosnak is, szerencsére!:D
Igazából én inkább azt csinálom, hogy Emperor szinten nyomom és tápolom az AI-t, ezzel a tech brokening, diffusinggal hogy ne maradjon nagyon le, de most nézem, hogy mindegyik modban benn hagytak olyat, hogy különböző civic-ek 10-20-30%-okat raknak a kajára bónuszként, ami bizony exponenciális lakossági növekedést ad.:(
Én meg nem vagyok olyan erős lelkileg hogy ezt ne használjam ki.
Szal ahogy észrevettem magasabb szinten belenyúl a gép a győzelmi valószínűségbe. Hiába írja ki, hogy 80% az esélyem 3-ból kétszer én xopok, ez hol 80%????
Legmagasabb szinten még dúrvább lehet. Így is 95%-os valószínűséggel merek csk kicsit is nyugodtan megtámadni valakit, de még ekkor is volt, hogy 98%-nál egymásután kétszer is elpusztultam, ne erre varrjatok gombot!
Én azért mojolok a vallásokkal a játék elején, mert akkor még nincs mellettem olyan város, amit elfoglalhatnék. A vallások miatt a többi nép nekem tejel, illetve amíg nem fejleszt ő is ki, vagy kap meg tőlem addig sokkal kevesebb boldogságot termel, vagy is nem tud elhúzni.
A légiósaim amikor megérkeznek, még sok város csak épp hogy kettes.