A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Momentán annyi egységem van, hogy még magamtól is megijedek!;)
    Áttértem inkább fasizmusba, mert ott boldogságpontokat kapok az egységekért is. A fővárosban, ami most éri el a 100-as nagyságot most 104 boldogtalanságra így 165 boldogság jut, szal még tudok hova fejlődni, 2-3 körönként egyet.:)))

A birodalmam 2 mrd főt számlál, az utánam következő meg asszem 20 mill-t.
    De nincs kedvem lerohanni őket, reménykedem hátha felszívják magukat. Amúgy beállítottam, hogy a technológia átszivárogjon, szal én sem tudok ilyen szempontból elhúzni, hiába fejlesztek ki 2-3 körönként valamit.

A múltkor megtámadott a legerősebb ellenfelem, elfoglaltam egy városát erre egyből csatlakozott vazallusnak.
    Most az utána következőt tápolom, hátha lesz belőle valaki. Adtam neki már egy csomó egységet, hogy tudjon terjeszkedni, most már a másik kontinensek kb felét elfoglalta.
    Szal mire eljön a XX. szd talán még valami komoly háború is lesz. Nehéz lesz megállni, hogy abban a pillanatban, hogy befenyeget ne atomozzam szét.
    1650. van és most kezdtem el gyártani a rakétákat.:)

Egyébként az a titka, hogy az elején nem szabad xarozni, addig kell egy jobb birodalmat kialakítani, a másik városait elfoglalni, amíg csak 2-3 egysége van az AI-nak a városaiban. Ezt a játékot egyszer már vissza töltöttem, mert olyan isz. 600-ig húztam a dolgokat, de már késő volt, betámadtak többen is, amikor még csak 1-2 városom volt.