5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• ollie
    Persze, hogy megmarad. A tudás nem vész el.
  • Big Bad Ryder
    Hali, tudna valaki adni egy linket a játék legfrisebb és legjobb magyaritásához? Régen magyaritással játszottam amit a magyaritasok.hu-ról töltöttem le, de az nem volt a legjobb, és újabb nincs. Találtam egy másik oldalt ami ezzel foglalkozik, de az meg tele van halott linkekkel.
  • dave10000
    Ha a szövetségesem felajánl 1 technológiát és én adok neki 1 másikat akkor amit én adtam azt kutathatom az elejéről vagy megmarad ?
  • dave10000
    Ezt, hogy érted ?
  • hzsolt
    használd a mini image-et, és akkor nem kell crack :)
  • dave10000
    Üdv.

Tudnátok ajánlani 1 oldalt ahonnan az 1.74-es patch-hez tudok crack-et letölteni ?
  • uwu
    Hétvégén játszottam egy jó szigetes OCC multit bts-el.
    54-es vérost sikerölt összehozni a szusi corp-al, meg merchant farmolással.
    Always peace volt, 2-en is fellőtték az űrhajót, de time limit is be volt állítva, és mivel nekem volt a legtöbb pontom a népesség miatt, én győztem. Egyébként esélyem se lett volna űrhajózni, szerencsére időben észrevettem, hogy ez lesz a vége
  • lee56
    -ról na :)
  • lee56
    Nem is beszélve a balanszól..
  • lee56
    moddal könnyű :D sok ujdonsá amiből te sokmindent kihasználsz az AI már kevesebbet = nem csoda hogy nincs kihívás, sok ujdonság = sok bug lehetőség -> én maradok az alapjátéknál még, egyedül majd a WOC mod érdekel majd, ha nem lesz annyira béta :)
  • LSSAHPAUL
    Xfire-t tegyél fel! Ott látod melyik ismerősöd mivel játszik!
  • NEXUS6
    Valahogy majd csak összejön;)
  • NEXUS6
    Momentán annyi egységem van, hogy még magamtól is megijedek!;)
    Áttértem inkább fasizmusba, mert ott boldogságpontokat kapok az egységekért is. A fővárosban, ami most éri el a 100-as nagyságot most 104 boldogtalanságra így 165 boldogság jut, szal még tudok hova fejlődni, 2-3 körönként egyet.:)))

A birodalmam 2 mrd főt számlál, az utánam következő meg asszem 20 mill-t.
    De nincs kedvem lerohanni őket, reménykedem hátha felszívják magukat. Amúgy beállítottam, hogy a technológia átszivárogjon, szal én sem tudok ilyen szempontból elhúzni, hiába fejlesztek ki 2-3 körönként valamit.

A múltkor megtámadott a legerősebb ellenfelem, elfoglaltam egy városát erre egyből csatlakozott vazallusnak.
    Most az utána következőt tápolom, hátha lesz belőle valaki. Adtam neki már egy csomó egységet, hogy tudjon terjeszkedni, most már a másik kontinensek kb felét elfoglalta.
    Szal mire eljön a XX. szd talán még valami komoly háború is lesz. Nehéz lesz megállni, hogy abban a pillanatban, hogy befenyeget ne atomozzam szét.
    1650. van és most kezdtem el gyártani a rakétákat.:)

Egyébként az a titka, hogy az elején nem szabad xarozni, addig kell egy jobb birodalmat kialakítani, a másik városait elfoglalni, amíg csak 2-3 egysége van az AI-nak a városaiban. Ezt a játékot egyszer már vissza töltöttem, mert olyan isz. 600-ig húztam a dolgokat, de már késő volt, betámadtak többen is, amikor még csak 1-2 városom volt.
  • LSSAHPAUL
    Eh, sorry, a haver kreálta a gémeket és ő mindig direct ip-t választ :p de tegnap nem toltuk sokat csak kb 20-24h-ig.
  • lee56
    a legutóbbi patchel azért kicsit jobb lett az AI, persze még van hova fejlődni, csinál néha hülyeségeket :)
  • lee56
    Csináld meg a szushi corporationt, és szedj össze sok halat, kagylót meg rákot, aztán farmok nélkül is meglesznek a 30as városok :)

@ NEXUS6 : Nem olyan jó az :) nekem pont egyik előző játszmám alakult úgy, két nagy kontinens, enyémen 2 ellenség, másikon voltak 5en a gépek. Mire elfoglaltam a kontinensem a másikon kicsit felülkerekedtek a Vikinegek :D aztán meglátogattak engem is, rosz volt az időzítés, ott lett vége :)
  • NEXUS6
    Azon próbálkozom már régóta, hogy találjak végre egy olyan beállítást, ahol mondjuk a XX. századra én is meg egy másik birodalom is vagyunk 1-1 nagy kontinensen, aztán elkezdünk világháborúzni.:)

Sajna eddig vagy én húztam el, mint az állat az elején, vagy a gép és akkor gyak a középkorra vége lett a játéknak.

A BtS-nál is ez volt, ezért kezdtem a modokat nyaggatni. Sajna az AI nem játszik elég agressziven, ráadásul a civic-eket sem tudja teljesen kihasználni, még az újabb változatok sem.
    :(
  • Carmang
    Én modok nélkül játszom a BtS-t, és a legutóbbi játékom után kipróbáltam, hogy a fővárosom minden területét beépítettem farmmal, volt szupermarket, és asszem 38 lakos lett a végeredmény.
  • NEXUS6
    A RoM modban elég jól tudnak fejlődni, növekedni. Van hozzá egy modmod is, ez megnöveli a város hatókörét, ha elér egy kulturális szintet.

Igyekszem azokat a civikeket megtartani, amik a kajabónuszt adnak és azokat nem is változtatom, szal nálam még 2000-ben is feudalizmus van.:D

De megéri, mert eszméletlen nagyságúra híznak a városok, és ez jól kiegyensúlyozza a viszonylag gyengébb termelést, pl pénzben.

A fővárosom most 75 köröl van (a.d. 1615) vannak 40-50-es városaim, a gépi ellenfeleknek max 25 körül.
    Gyártom az egységeket mint a szemét, nem tudom minek, a pénzem kőrönként 1800-zal hízik, kb. fele annyi idő alatt fejlesztek ki egy technológiát, mint az utánam következő legjobb, szal csak azért viszem végig, hogy leteszteljem a RoM legújabb változatát, értelme már nem sok van.
  • Carmang
    Mennyi lakosra szoktátok felhúzni a legnagyobb városaitokat? Régebbről valami 50+ számokról írkáltatok, ha jól emlékszem :)
  • NEXUS6
    Baxus többször is felnéztem!
    Mikortól voltatok?
    Én meg itt magányomban éppen befejezem a legutóbbi játékomat. 1600 körül modern kor, Manhattan projekt, miegymás 1 mrd lakos, meg ami kell.:)
  • LSSAHPAUL
    Nyomtunk ma 2őt is, egy 2v6 ot normálon meg 3x12 őt largeon ( elmentettük őket majd folytatjuk ). A 3x12 ben 3 gép rámszállt még az ókorban, már csak 1 városom van :p szal nem látok esélyt, a többi havert is támadják, már nem tudnak egységekkel segíteni, szal mégjó hogy ebbe nem szálltál be :)
  • NEXUS6
    Holnap lesztek, mert akkor szívesen csatlakoznék?

A mai nap a kocsmáé volt!
  • LSSAHPAUL
    Oks! most mentettünk el egy gémet, 3v12 már alig látok :p
  • NEXUS6
    Köszi! A hétvégén lehet, hogy benézek, nekem is fel kéne jönnöm kicsit már multiban.
    :)
  • LSSAHPAUL
    jah, ennyit erről :D
    Amúgy én és a haver toltuk 17-23h-ig (kb ekkor játszunk,minden nap) Paulus game a játék neve a jelszó mg, gyere be nyugodtan ha van kedved és valamelyik gépet feltápolhatod :D, legalább izgalmas lesz.
  • NEXUS6
    Jó volt ez a multi vazze!
  • LSSAHPAUL
    Ez jól hangzik mert én is pont ezen a szinten vagyok :) Eddig jó, már csak az a kérdés a versenyt meghírdető Verseghy úr milyen szinten van..
  • NEXUS6
    Általában Emperoron játszom moddal (kicsit talán lájtosabb mint az alap). Emperor persze megvolt alappal is, asszem fölötte is volt 1-2 játékom, de azt már nem igazán élveztem.
  • LSSAHPAUL
    Én benne vagyok, bármelyik nap jó 18-24h ig. Ma megkérdezem a haverokat hogy ki jönne, de előtte jó lenne ha megírnátok hogy alap beállításokkal alap játékot milyen max.nehézségi szinten nyertétek meg!
    Van kb 8 haver akivel minden nap toljuk gépek ellen de a legtöbb még leggyengébb szinten se bírta megnyerni a gémet :D (na főleg azért mert csak multiznak és nincs idő single-re) ezért kéne tudjam hogy mit bírtok :D és akkor olyan embert hozok.
  • NEXUS6
    Részemről ok, bár nem nagy gyakorlatom van a multiban. De hát valakinek vesztenie is kell!
    :)
  • Verseghy
    Srácok, valami multiplayert van kedvetek nyomni? Megbeszélünk egy időpontot, mondjuk csütörtök este 8, addig mindenki tud itt jelentkezni, akkor 8kor megcsinálom a szervert annyi emberes férőhellyel, ahányan jelentkeztek és tolunk egy jó kis játékot.:) Na mit szóltok? Régebben csináltunk ilyen partikat még itt, emlékszem.:)
  • Szaruman
    Vmi pop-up blablaát át kell állítani az optionsban.
  • LSSAHPAUL
    Hm most hogy mondod valóban háború alatt a legfontosabb dolog hogy minnél hamarabb kiválasszak valamit a városokban hogy eltünjön ez az ablak és végre betudjak avatkozni a harcokba.. lehet utána kéne nézni hogy lehet kikapcsolni a "városban elkészült dolog után ne bukkanjon fel ablak a kör elején" -t :) :p
  • Szaruman
    Na igen, ez a kör elején lépünk dolog a legidegesítőbb, ami ebben a játékban van. Mikor a fontos egységet nem tudod kijelölni, illetve amikor ki tudod, lebassza az ellenfél...
  • uwu
    Sehova, tele van keténekkel. Legalább is vagy 4 éve még így volt.
    Én próbálkoztam, de mindig ment a szüttyögés hogy hogy is volt, és ki nyert meg miért. Ahol lehet belekötnek mindenbe, több idő megy el faszságra mint játékra.
    Felkészülhettek a körvégén lépős, meg kör elején lépős scriptelt lépésekre, meg a szabályellenesen random civ helyett utolsó pillanatban válaszó cheatekre is.
  • LSSAHPAUL
    Uwu! Akarunk indulni (5fő)valami multis bajnokságban vagy a ladderen, van valami tapasztalatod hogy hova érdemes benevezni?
  • LSSAHPAUL
    :D azt hittem leesett :) ( a játékos korára gondoltam )
  • Carmang
    Én úgy értettem, hogy a játékban milyen évet írunk :)
    Már ha van egyáltalán különbség, hogy mikor mit érdemes építeni (nem számítva azt, hogy mi van kikutatva, tehát mit tudok egyáltalán építeni, az elején értelemszerűen windmill-t pl nem :) ).
  • lee56
    Pontosabban amit kiír a város fölé az csak a kultúrabónusz, a többit is számolja, és láthatod is ha harc előtt lenyomva tartva huzod a városra az egeret.:)

@ #5421 : Ezt én sem értem igazán, játékos életkor szerint írtad? :DDD

Amúgy sokmindentől függ, kortól, attól hogy milyen a város (mire használod), milyen a terep körülötte, stb.