A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Egyszerűen kifogy az AI a szuszból a 2,8-nál a középkorban. Megvan a 2. v 3. pozíciója, meg begyűjtötte a kis vazallusait, akkor már nem megy neki sem a többi AI-nak, sem a júzernek. Pedig addigra én már egy kontinenst biztos elfoglaltam. Ha az AI-is így tenne akkor nem maradna le.
Elkezdtem egy új játékot a New Dawnnal. Kikapcsoltam egy csomó opciót, korai épületek miegymás, csináltam egy saját kis térképet a térkép generátorral. Csak valami csigalassúra átállította valahogy a játékmenetet, az 5700 körből van még vagy 4000 hátra.:)
És még nem jutottam el Krisztus születéséig!
A fejlesztéseket belassította ugye, meg a termelést is. Minden esetre a fővárosom már 20-as szintű. Pénzem viszont nem sok van a terjeszkedésre.
Rengeteg kis városállamot csinált a barbárokból, ezeket foglalom most el. Kíváncsi vagyok mi lesz az AI taktikája később.
Az elején nem volt vasam meg rezem sem. Erre a gép bedobott egy rezet az egyik bányámba. Köszi!;D Vasam még mindig nincs, ennek ellenére tudok kardosokat, meg légióst építeni!!??
Ezt szerintem elbaxták. Valszeg talán az obszidián kiváltja?
De így jó, mert elég sokat kellett volna xopnom, amíg vasat találok.
Szal ha nem kapcsolgatja be az ember a telepítéskor a dolgok egy részét, úgy faxa, de marha bugos az egész.