A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Tesztelgetem, de sajna hiányzik belőle az a precíz kiegyensúlyozottság, és szinte hibamentesség, ami az eredeti RoM-ban benn van. (A 2.8 felér egy gyári moddal).
De teszek vele még egy próbát, mert lehet, hogy 1-2 opciót kikapcsolva azért jobb lesz.
A fő gondom, hogy olyan isz. 600-700 körül nagyjából még sehol nem vagyok, de a dúrvább, hogy a többi civilizáció sem fejlődik, pedig Emperor szinten kapják a bónuszt az Ai-k elvileg. Szal csak megy a tökölődés, meg a nyögvenyelés, mert senkinek nincs annyi forrása, hogy normális hadsereget hozzon össze. Az elején gyorsan felhúztam 3 csodát és azóta is én vagyok vele a király, a többiek nem tudnak utolérni kb 2000 év alatt, pedig azóta egy csodát sem építettem!
A körök hosszán is változtattak, nem a megszokott módon megy. A civic-ek tényleg kiegyensúlyozottabbak, de pont ettől kevésbé használhatóak.
Hiába van a rengeteg új épület, ha az ember nem építi fel őket, mert nem fér bele az időbe, vagy egyszerűen felesleges.
A diplomácia viszont tényleg jó, hogy kicsit fejlettebb.
Szal van egy csomó dolog benne, amelyek nagy része csak szétcsapja a játékélményt, igaz opcionálisan választható, de akkor meg minek?