A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
CyrSyS #5300 Mi ugyan nem vagyunk veterán játékosok... értem ez alatt hogy Noble szinten játszunk és merem mondani hogy okos a gép! pl. a középkorban az egyik ellenfél úgy gondolta megkóstol és megtámadott. És hát hihetetlen módon (AI tényleg nagyon jó) kitartott a végsőkig. Ez hihetetlen jó dolog hogy végre nem olyan az AI hogy jaj istenem megadom magam ha már nem bírom...NEM... SEMMI!.... Semmit nem ajánlott fel... utolsó kutyusáig küzdött... Mikor már egy városa maradt akkor is katonát csinált, lovast és katapultot, hősként harcolt a Navy Seal-ek ellen meg jeep, no meg M60 tankok (USA-val vagyok Roosvelt) ellen. Meghalt hát meghalt.. Szeretem az ilyet!
Miután szegény civilizáció megszünt létezni a következő is megtámadott. Hozzáteszem valszeg azért mert 2 féle nyerési győzelem van beállítva a domination és a Conquest. Tesom mást nem szeret. Viszont nagyon jó tolja tesom mit ne mondjak... később kezdte mint én és jobb nálam... volt mikor kör váltást követően egyszerre született meg neki prophet meg artist... EHH :D