A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Régebben hiába állítottam agresszív AI-t, igazából soha nem nagyon csinált semmit. Amikor kivoltak már osztva a területek, akkor max ment a szkanderozás egy-egy városért. Tegnap úgy hagytam abba, hogy nyugdíjaztam magam, csak hogy vissza tudjam nézni, hogy ki mit csinált.

Én marha büszke voltam magamra, mert elég fejlett voltam és kezdtem is lenyomni a környező birodalmakat, pontok is már jöttek.

A visszajátszáskor látom, hogy a másik kontinensen nem az van, mint a miénken, hogy megannyi kis birodalom marakszik folyamatosan, hanem ott a nagyok már felzabálták a kicsiket és csak 3 maradt az egész kontinensen! Ma amikor elkezdtem, az egyik bejelentkezett ezek közül technológia cserére, olyan AD 20 körül volt, 250 ponttal többje volt, meg majdnem másfélszer annyi városa.

Nagy gebaszok lesznek még itt!
    :)

Amúgy a fórumokon volt, hogy az építhető karavánokat mint új egységet nem használja az AI, én viszont folyamatosan látom őket mozogni.
    Az építhető great general jellegű egységeket is használja.

Most meg beragadtam egy városánál amit bevédett hegyi promós kardosokkal, be kell áldoznom néhány egységet.
    Ráadásul gecin védekezik. Amikor látja, hogy túlerőben vagy, akkor az erős ellenfeleknek a gyik egységeket áldozza be. A te gyengébb egységeid meg szembekerülnek a hegyomlás jellegű felsztecózott csákókkal.

Rengeteg változás van a 2.71-hez képest. Legalább annyit fejlődött a mod, mint a 2.6-hoz képest, pugye ott se adtak rá egész verziószám ugrást, pedig adhattak volna akár.