A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Na kész, egyszerűen meguntam folyamatosan CTD fagyások voltak a játékban, most újra kezdtem egy másikat, kíváncsi vagyok itt is előjön-e.:(
Most mondjuk Python hibaüzeneteket kapok, a változatosság kedvéért.
Hát ez a 2.8 nagyon béééta!:)
Amúgy az AI viszont nagyon dúrván nyomja!
Eddig általában benn csücsült egy városban és ki sem lehetett onnan robbantani. Most meg valahogy kiszúrta az egyik kis nemzet, hogy nincs a fővárosomba senki, egyből betámadott, pedig amúgy 2X annyi egységem van mint neki.
A kis geci!
Sajnos benézte a dolgot, mert ugyan ha nekimegy a fővárosomnak, ahogy elindult, akkor nekem kapút, de az útba eső egyik kisvárost felszabadítottam, így arrafelé vette az irányt. Nyertem 3-4 kőrt, ami alatt viszont én meg odaértem a fővárosához és leírtottam az otthagyott egységeit. Szerencsére tovább lapult, ha elindul szerintem fűtfát ígérve békét kötök vele. De nem mozdult ki az elfoglalt városból, aminek semmi védelme nem volt, az ő fővárosához képest, ami dombon volt városfallal, eddig azért sem mertem megtámadni.
De aztán 4 kőr múlva a kisvárosból is kiirtottam. Közben a tesója akitől leszakadt eredetileg, meg folyamatosan próbálja megszerezni a vas lelőhelyeimet, de legalább is blokkolni, mondjuk én is így indítottam a háborút ellene. Okos!
Azért rendesen rámhozta a frászt!