A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Úgy néz ki hogy nyerek egy gémet empereroron :) 1990-et írunk 4 gép is űrhajót épít de szerintem én leszek a befutó. Rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb a modern warfare-ból, párat leírok:
- Akármilyen jóban vagyunk a gépekkel ha űrhajót építünk szinte mind megtámad!!!
- Vadász repülőgép kell minden városba legalább 1, interceptor módban! ellenkező esetben a teljes felszínt letakarítják szal még út se marad, jah alapból katonákat kell elhelyezni az olaj és uránium lelőhelyekre!
- Ágyú legyen mindig legalább annyi mint ahány város, amikor partra száll ezeket belekell "nyomni" kíméletlenül.
- Egész játék folyamán gyártani kell a katonai egységeket, de nem ugyanazt a tipust hanem mindenfélét mert a játék vége fele mikor már a future tech.ek jönnek körönként több 1000 arany bevétel lesz és ebből felfejlesztjük ezeket a régi egységeket, pl warelefántból gunship, stb.
- 2 városba kell beleáldozni a great generalokat ( én erre csak későn jöttem rá de még igy is megérte! )azért mert kell egy super vizi-egység gyártó város és kell egy szárazföldi. Ezek a 16 xp feletti egységek nélkül óriási veszteségeink lesznek!
- workereket automatic trade networkon kell hagyni, de modern-háború esetén figyelni kell rájuk, szal katonai egységekkel védeni. :)
És végül, sajnos Emperoron nincs rá idő se keret hogy komolyabb kalozhajózásba kezdjünk mert fregattok ellen már nem poén az egész :p