A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• CyrSyS
    Sziasztok!

Régebben tájékoztatást kaptam itt hogy a híres MAF hiba meg hogy a játék magától visszadob az asztalra a WIN xp hibája amit még a civfanatics oldalon is megerősítettek. Eljött az idő és feltettem a Windows Vista 64 bites változatát. Volt egy mentésünk amit ha betöltöttünk és rákatt hogy next turn akkor kilötte. Szomorúan tapasztaltam hogy Vista alatt is kilötte. Új játékot kezdtem és a középkorba megint kidobta! Ilyenkor jön nálam egy picit hogy WTF!

Fontos tudni hogy a ROM 2.8 beta-t használom és figyelembe veszem hogy BETA, tehát lehet ez is okozza. Viszont felháborító hogy a MOD leírásába ott van hogy a MAF hiba game engine hiba ennek ellenére sokan állítják hogy win vista és win7 alatt semmi gond nincs a ROM moddal legalábbis ezen rendszerek használatával totálisan minimálisra csökkent a MAF és hasonló hibák előfordulási esélye. Extra WTF?

Tanács, tipp?

További info hogy Giant mapon játszom 6 ellenféllel. Ez semmiség. Ezt simán bírnia kéne. Ha tehetném Gigantic mapon játszanék 15-20 ellenféllel dehát képtelenség. Pfff

Grafikai beállítások sem a legdurvábbak: 1280x1024 minden high és nincs szűrés!