A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Gyapjasmamut #5245 Kicsit megszívtam. ie 1500-ban járok, volt 4 szép városom, 2-3 katonám minden városban, én voltam a kereskedelmi nagyhtalom, erre kiírja, hogy itt van Attila, a hun. Megnézem a nagy helyzetet, és azt látom, hogy 12 lovasíjász rak rendet a birodalmamban.
Elkezdtem gyártani az íjászokat, és Attis véletlenül sem akart egy lovast sem küldeni az ugyanolyan közel lévő törökökre. A leggazdagabb városom pite volt nekik, a másodikért sem izzadtak meg. A harc közben ráadásul bejött az RTS-ekből ismert "csalás" (ő egységei Tell Vilmos egyenesági leszármazottjai, enyémenek meg 30 fokos szemtengelyferdülése, és fallal együtt nyiffannak meg). A többi civet különösebben nem hatotta meg ez, és a sailingért is elkért egy monarchyt. Ráadásul Roosvelt (aki eléggé lemaradt) kért tőlem technológiát, ha már úgyis olyan jól állok. Végül is legyűrtem a lovasokat, birodalmam maradványairól most űzöm el a barbárokat, és kezdem újjáépíteni azt, amin 3000 évig dolgoztam. Szerintetek kezdjem újra, vagy még van esélyem felállni?