A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Mert megérdemli!:D
Én is még a legutóbbi játékkal mojolok. Ez a 2.71-es RoM nagyon jó lett, a modernebb korokat tekintve is. Bár a modern armourt kicsit erősre hagyták. Sok az új egység és az Ai is figyel rendesen.
Kialakult 2 nagy koalíció, a rengeteg kis népből, alapvetően a vallások mentén. Érdekes volt, hogy a Bizánciak szépen szerezték meg az ellenőrzést a kis népek fölött, nem keménykedtek velem, az ipari termelésben már majdnem utolértek és a technológiát is rendesen fejlesztették. Gondoltam kialakítok két szövetségesből álló védőzónát körülötte, de ebből nem lett semmi, csak 120 év háborúskodás. Közben ő suttyomban az összes kis államot a vazallusává tette.
Kénytelen voltam egy laza kb 50 nehéztankot számláló sereggel átlátogatni hozzá.
Már neki is volt ilyenje, de nem ennyi. Egy könnyű nukleáris ütésváltással indítottuk a dolgot, amiben lenyomtam a fő seregét. Ő neki nem volt ilyen szerencséje, mert az összes egységem szinte az ő területén tartózkodott, oda meg nem tudott atomot dobni. A következő körben jött az ENSZ közgyűlés és simán megszavaztattam az atomfegyverek betiltását, de addigra már meg volt a modern armour. Egy kör alatt átfegyvereztem az egész sereget ilyenre, kb 60 000-be került, de momentán pont volt ennyim;D
Valszeg elfoglalom a birodalma olyan 3/4-ét és vazalussá teszem, mondjuk elég sok meglepetés ért az utóbbi időben, szal szerintem végül ez a tervem se fog bejönni.