A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Én a RoM modot használom, ezeken a modokon általában enyhítettek a pénzügyi szigoron. Van most vagy 40 városom, 60% kutatás, 35% kultúra, 5% kémkedés ez így 100%. A körönkénti bevételem meg 2500 körül van:DDD A fővárosom 65-ös habár nem nagyon van benne semmi gyár vagy ami környezetet szennyez, nehogy vissza fogja a fejlődést még is 1 kör alatt megvan egy csatahajó, igaz itt a nuke 5 kör, bár más normális fejlett városban kb 25.

Amúgy a mod OK. nem az van elbaxva!;D Viszont majdnem az összes vallás nálam és kb 5-nek a szent városa a fővárosom. A legtöbb vallásnál, ha a szent épületüket felépíted kapsz 1 aranyat városonként, a spiral minaret az államvalláshoz tartozó épületenként még 1 arany, + mindehhez hozzájárulnak a városban levő épületek szorzói, ja meg majdnem az összes keletkező híres embert a fővárosba raktam.

Amúgy ha jó helyen kezdesz víz/folyópart mellett akkor eleve sok pénzt kapsz, vagy is a kutatás is megy. A rossz helyen kezdesz kb 3X olyan nehézzé teszi a játékot. Kb ennyi a titka az egésznek. Én mindig úgy kezdek, hogy megnézem a map editorba, hogy hova rakott valójában, ha nagyon gáz újra generáltatom, meg besegítek. Többet viszont nem nyitom meg, csak az elején. Szerintem ennyi még belefér.

Egyszerűen gáz, amikor kb 40 kör után kiderül, hogy egyedül vagy egy kis szigeten, az óceán közepén. A többiek meg együtt egy nagy kontinensen és összevisszacsereberélnek mindent, amíg te fényévekre lemaradsz. Ezt olyan Monarch szinttől már nem lehet behozni, függetlenül hogy milyen faxán nyomod.