A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Hát én is elcsodálkoztam rendesen, annyi mindent fejlesztettek rajta. A technológiai fa már nagyon jó lett.

De tényleg benne maradt 1-2 kiegyensúlyozatlanság. Olyan 1200 körül tartok a fővárosom 42-es, van több 30 fölötti városom, kb 15 körönként jön le a fővárosban egy great person, annyi pontom van, mint az utánam következő 3-nak együtt.

Az viszont nagyon jópofa, ahogy a barbárok is átalakulhatnak új népekké, meg ha gáz van akkor a nagy birodalom is szétszakad. Bár asszem már az első résznél is volt ilyen.

Amúgy a civic-ek a mai napig nem az igaziak, és talán egy moddal sem találkoztam, ahol ezt rendesen megcsinálták volna. Egész egyszerűen nem érdemes soxor a legalapabb civic-ről sem váltani. Azok ugyan magas költségűek, de adnak 20-30%-os növekedéseket!!! Na mármost jelenleg van vagy 25 városom, 70% a kutatás, 20 % a kultúra 10 % a kémkedés és így is keletkezik körönként 200-300 aranyam, és 1-1 kutatás 3-4 kört vesz igénybe! És a legtöbb területen alap, vagy valami átmenetinek gondolt civic van beállítva.