A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Most nagy katyvasz amivel jáccok. Mod, meg minden nép bármilyen leadert választhat. Olyan leaderek meg népek vannak, amikről életemben nem hallottam, ráadásul még meg is kavarva.:)))

Általában könnyebb is, mint a sima modolatlan játék, de nem gondoltam volna, hogy a "diétás" szinten így összeszedi magát a gép.
    Az elején Stonehange-el, meg Oracle-vel indítok a városban, addig jóformán még egységeket sem gyártok. Az Oracle extra technolgiát ad, azzal kiválasztom az Alphabet-et, szal technológia kereskedésem előbb van mint a többieknek. Szépen elcserélek mindent mindenkivel, gyorsan valami vallást is kifejlesztek, ami aztán pénzt is biztosít rendesen. Aztán jöhetnek a komolyabb cuccosok, mármint a fegyverkezés. Rányomulok a vaskohászatra, meg minnél előbb kifejlesztem a katapultot. Darálok be minden várost, amit csak találok a környezetemben. Semmi egyéb technológiával, és csodával nem nagyon törődök, csak beállítom a gépnek, hogy fejlessze a lovagokat/keresztes lovagokat. Mire a légiósok/maceman-ek kifulladnak, általában meg is vannak. Egy-egy ellenfelet lenyelek egészben, így nincs gond a nemzetiségekkel sem, bármennyire könyörög a vezető a végén, hogy ő inkább vazallus lenne, faxt!
    Mire jönne a puskapor, már rég nekem van a legtöbb városom, meg a rengeteg harc miatt eszméletlen bika egységeim is vannak. Akkor már csak fejlesztés van, max ha nagyon emberkedik valaki, azt lecsendesítem. Olyan isz. 1000-ig szoktam terjeszkedni, utána már csak kultúrára, meg fejlődésre gyúrok. A játék gyak a középkor közepe táján meg van nyerve.

Na most ez nem fog bejönni.:D