A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Hát akkor ez télleg nagyon nem megy nekem!;)))

Amúgy pedig mindíg is voltak ilyen csodafegyverek, amivel egyes népek a másikak fölé tudtak kerekedni, adott időszakban. Azért a magyar lovasok ellen nem sokat tudott annak idején tenni Európa, vagy a vikingek kardja/harcmodora is elég dúrva volt. Ma pedig az amerikai légierő ott és akkor csap le amikor akar. Más kérdés, hogy a szárazföldi egységeik nem olyan ászak.

Nem gémóvert akarok, épp ellenkezőleg, mert éppen most van az, ha valaki egy adott korai korszakban már szignifikáns előnyre tesz szert, az a későbbiekben már exponenciálisan növexik, hiába vagy olyan néppel és vezetővel, akinek az előnyei elvileg csak adott korban érvényesülnek, és a másik meg olyannal, aminek később elvileg előnye lenne a sajátosságaiból. Épp ez az ami legtöbbször a játék felénél gémóvert eredményez, mert az ellenfélnek egy adott szituból esélye sincs felállni. A modoknál ez meg még rosszabb.
    100 éve még minden az angol világbirodalomról szólt, ahol soha nem nyugszik le a nap. Hol van ez már? Ha a játék szabályai érvényesülnének, akkor mi is Őfelsége, vagy éppen a római császár alattvalói lennénk.

Értem én, hogy különböző taktikák vannak arra, hogy összehozz egy megfelelő gazdasági potenciált a katonai egységeid gyártásához, de igazából ennyi az egész. De kérdem én, most minden támadó él nélkül, a zsidók milyen hatalmas hadsereggel tartják kézben a Világot, vagy Japánnak, Németországnak miért nem kell atomfegyver ahhoz, hogy akkora súlyuk legyen a külpolitikában, mint pl. az Oroszoknak, vagy akár Kínának. Kb ezek hiányoznak ebből a játékból.