A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Tegnap megnéztem a ROM 2.5-öt is. Teccik, hogy sokkal minőségibb/letisztultabb/leteszteltebb cucc, mint a NWA.

Viszont kb az előző NWA verzió szintjén mozog pusztán a számokat nézve, a civics rendszere sem tetszik, olyan eröltetett, mint az eredeti játék is volt, a kezelőfelület nagyon informatív, viszont grafikában minimális a fejlődés. Sajna viszont az új NWA nagyon fagyós, szerencsére csak a betöltéseknél alapvetően, lehet hogy inkább én is visszatérek a ROM-ra, itt még megvan a bombardment is!;)))

Amúgy még egyetlen modnál sem láttam eddig értelmes civics rendszert. Pár éve már gondolkoztam, hogy csinálok egyet, ami nagyjából valóban átláthatóan leköveti az államok fejlődésének történelmét, és a nagyobb államigazgatási területeket.

Szal a következő kategóriákra gondoltam:
    A: Társadalom: itt a boldogságra, egészségre, népszaporulatra tudnánk beállításokat tenni. (ősközösségtől, az információs társadalomig)
    B: Hadsereg: egységekhez, azok gyártásához, promotions kapcsolódó bónuszok lennének. (Klánok, légiók, bandériumok, állami hadsereg, milícia, katonai vállalkozások szerint)
    C: Bizonság: kémkedésre, elhárításra, háború ellenes boldogtalanságra kapnánk extrákat.
    D: Gazdaság: termelés, pénzügy, konszernek. (Itt is az egyszerűbb termelési formától, eljutnánk az államilag irányított centralizált termelésig, majd tovább a vállalatokig, aztán a multikon keresztül mondjuk az internet segítségével elosztott termelésig)
    E: Oktatás, kutatás, kultúra: kutatási, kultúra bónuszok.
    F: Vallás: értelem szerűen.

Tegnap elkezdtem nézni a kapcsolódó xml fájlokat, lehet hogy valamelyik modba belenyúlok.;)