A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Bele raktak most valami 50 civilizációt is extrában, én is csak nézek, hogy kikkel rak össze, ha nem állítom be előre. De valami kieg pakként elérhetők a ROM-hoz is asszem.
Az előző verzióban is rengeteg vallás volt, most még több lett, bár ez már kicsit a ló túlsó oldala.;)
Sajnos vannak benne bugok rendesen, és valami 2,7 GB a nagysága. De elég élvezetes vele a játék. A CivIV-gyel mindíg gondom volt, hogy nem hozza azt a hangulatot, amit az előző részek. Ez a mod viszont most nagyon teccik a hibái ellenére is.
A 001 verzióban a legtöbb távolsági fegyver tudott a szomszédos mezőkre lőni ez most megint eltűnt sajnos. Rengeteget kellett ostromkor is taktikázni, mert ha Longbow egységek voltak a városban, akkor sokszor bármilyen erős sereget vittél a falak alá, mire a következő körben támadtál addigra rendesen le voltak amortizálva. Gyakorlatilag folyamatosan dekkoltam a falak alatt, mert nem akartam a felturbózott egységeimet a támadáskor elveszteni, és csak a keresztes lovagok kifejlesztésével tudtam a helyzeten úrrá lenni. De azért én is sokszor ki tudtam használni.
Na ez most nincs sajnos, nem tudom miért kellett kivenni!? Talán ágyús egységeknél lesz ilyen azért.