A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Hogy folytassan a dumcsizást (magammal):

Leteaszteltem, és a Thomas War sajna labdába sem rúg a NWA mellett.
    Ráadásul ez utóbbinak most karácsonykor megjelent a 3-as verziója. Nagyon dúrva lett, grafikailag szinte egy új játék. Úgy vettem észre egyre több modnál térnek vissza a kék színű kezelőfelületről a barnás árnyalatokhoz, és itt most egy nagyon ízléses színkombinációt látunk. Leszámítva a gagyi töltő képernyőt egy nagyon jól sikerült mod lett, ebből a szempontból is. Hihetetlen mennyiségű nép került bele, a katonai egységek csak a nép specifikus egységek tekintetében változtak inkább, pl a magyar nép speckó egysége a huszár. A vezetők képei már mind animált 3D alakok, régebben volt néhány gagyi állóképes megoldás.

Közben új játékot kezdve rájöttem 1-2 dologra, pl, hogy a korábbi játéknál valszeg az alapozta meg erősen a pénzügyi helyzetemet, hogy szinte mindegyik vallást én fejlesztettem ki, így aztán nekem tejeltek. Na ez most az új játéknál sajna elmaradt, és azért kapaszkodni kell. Nem tudok olyan nyugodtan terjeszkedni.

És még egy negativum, hogy fagy mint az állat, ha sűrűn töltöget vissza az ember állásokat annál inkább. A régebbi verzió is hajlamos voltz rá, csak éppen nem az elejétől.