A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Másfél hónap kihagyás után befejeztem a Next War Advance-os játékmentésem.
Fraktál pályát választottam annak idején, a progi meg le is generált egyetlen hatalmas kontinenst.;( Kicsit meg is ijedtem, amikor rájöttem, hogy mindannyian ezen vagyunk. Szerencsére a két legerősebb szomszédom ugyan folyamatosan rajtam keresztül akart háborúzni, de engem nem bántottak. Amikor közelebb voltak az egységeik az ellenséghez, akkor felmondtam az open border szerződést és a így progi átsegítette őket a céljukhoz. Igaz, hogy gyorsabban oda is értek, viszont az utánpótlásuknak annyi lett, ezért aztán mindegyik expedíciós sereg szépen elvérzett. Így aztán mindíg én maradtam a legerősebb.;)))
Volt 1-2 poénos dolog a mod-ban, pl. hogy a ránk támadó vadállatokat be lehetett fogni, aztán amikor kifejlesztette az ember a karnevált, akkor meg mutogatni lehetett őket pénzért, és kultúra pontokért. Rengeteg új egység, kidolgozott logikus, fejlesztések, és csodák, a civic-ek rendszere is teccett.
Csak éppen gazdaságilag ez is eléggé kiegyensúlyozatlan.
Soha nem volt gondom a pénzre, gyak 30% alá nem kellett levinni a tudományos fejlesztést, de 50% fölé sem kellett menni és a végén így is 1-2 körönként jött új fejlesztés. valami 200 000 pénzem volt feleslegben. A kultúrámmal szétnyomorítottam a körülöttem levőket.
Szal, a gazdaságon kellene csak egy kicsit alakítani és akkor egy nagyon jó kis mod lenne, de így gyak 1000 év dögunalom volt az után, hogy kellően megerősödtem, és a többiek már nem mertek rám támadni, pedig egymással folyamatosan háborúztak.
Na mindegy, most éppen a Thomas_War 3.1 modot töltöm, valakinek van vele tapasztalata?