A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• CyrSyS
    Sziasztok!

Nagy problémával állok szembe és most már muszáj a végére járnom úgy hogy a szakértők figyelmét kérem! Korábban panaszkodtam arról hogy a ROM moddal való játszás sajna nem tökéletes. Arról van szó tehát hogy bizonyos - számomra megfejthetetlen - időpontokba a játék elszáll.
    A problémát én magam bármikor előtudom idézni csak annyit kell tennem játék közbe, hogy kattintok a kis térképen lévő téglalapra és jó nagy köröket húzok vele az egérrel tehát mintha hirtelen akarnám pásztázni az egész terepet. Háromféle problémát közöl velem a gép:

1. A beyondthesword.exe végzetes hibát követett el!
    vagy
    2. Valami d3d nevü .dll fájl adja meg magát. Hozzáfűzi az üzenetben hogy egy python kódban van a gond. Leírja az elérési útvonalat is és zárójelbe odaírja annak a sornak a számát ami problémás! Asszem itt írja még ki azt is hogy változtassak a grafikai beállításokon.
    3. Megtelik a vga memória <------- ez viszont LOL

Tettem friss DX-et nem segített. Tettem frissebb Nvidia drivert nem segített...

Egyetlen egy dolgot nem próbáltam ki, méghozzá UWU által ajánlott Harkonnen patchet. No most olvastam erről a patchről és nem igazán értem. Írja is hogy azoknak ajánlott akiknek gyenge vga-juk van. No most azért az enyém a játék apsektusából nem olyan gyenge és 512MB vga memória ne hogy már ne legyen elég.

Feladom és help kéne! Köszönöm előre is továbbá úgy gondolom van megoldás hiszen pásztáztam pár civ fórumot és nem nagyon panaszkodnak erről mások, vagyis ha ez közprobléma, akkor már megoldották de nemtudom hogyan! :S

Előre is köszönöm mégegyszer annak aki segít mert nagyon jó lenne!