A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Igen sajna monarch szinten is már ez van, hogy nem lehet széplelkűsködni, meg elleni és csak fejlesztgetni a dolgokat.

Ugyan közben simán megoldottam az előző gondomat, csak rájöttem, hogy soha nem fogom tudni behozni a többieket, pedig mint mondom, még csak 1000 körül van. Ugyan akkora templomos lovag sereget állítottam, hogy ihaj, meg még szerencsém is volt, mert a sarkkör környékén levő két maradék barbár várost elfoglalta és attól kezdve csak onnan támadott. De rá 100 évre már nem volt elég a templomos lovag sem. Akkor meg jött Sztálin a dragonyosokkal. Az a gond, hogy elhatároztam, hogy valami jó kis hajóhaddal átdobom az én lovagjaimat az ő kontinesére, és folyamatosan baxogatni fogom, de ez egyszerűen nem jön össze.

Szal új kezdés. Most nagyobb sziget, már nem 3-an, hanem 5-en vagyunk egy kontinensen, meg volt az oracle és ingyenes fejlesztésként az ABC-t választottam, így egy csomó technológiát csereberéltem. Mákom is volt, mert vas lelőhely is közvetlenül a fővárosom mellett van. Pont a mellettem levő civvel vagyok amúgy rosszban, akit először akarok lenyomni. Egy gond lehet, hogy pont a legerősebb civ van a sziget másik végén, és az ilyet nem szabad túlságosan halogatni, pedig nem tudom mikorra tudok odaérni. Ráadásul azt látom hogy nekiállt technológiát fejleszteni mint állat, vagy csak valakivel cseréli. De már most van 2 vallásom, meg a törvénykezést is kifejlesztettm, szal minden megvan egy jó kis hóditáshoz.

Amúgy az tényleg igaz, hogy nem kell feltétlenül 100%-ra nyomni a kutatást, az előző játéknál sem volt úgy.