A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• uwu
    Az ilyen jellegű kellemtlenségek elkerülésére AI ellen nagyon aggresszívan kell játszani, főleg ha nagy a térkép.
    Nehézségi fokozattól függően sokfle tqktika lehetséges, emperoron, vagy annál nehezebben már nem nagyon lehet válogatni az eszközökben.

Én emperoron szoktam nyomni, mert azon még nem kell load/save csodafegyvert bevetni. Régen játszottam deity-n is, de sokat kell töltögetni, és az inkáb meló, nem játék.
    Csodát nem építek, csak esetleg az ipari korban, mikor biztos nem előz meg senki.

Minél hamarabb neki kell állni hódítani. Én le szoktam rakni 2 várost, aztán csinálok sok worker-t meg nagy sereget, és indulás. Az első népet ki lehet írtani katapult nélkül is, általában csak íjászok vannak a városokban, nincs igazi sereg.

A legutóbbi játékomban volt is egy kis strike, de csak 2 egység veszett el.
    A perzsákkal voltam, és az immortálokkal 4 népet is kiírtottam, kutatás 0% volt. Szerencsére már tudtam könyvtárat építeni, beraktam tudósokat minden városba, és 0%-on is gyönyörűen kutattam. Mivel 5-ször annyi városom volt mint a többiekenek így is haladt a kutatás.
    Persze gyorsan 20% lett belőle.
    Sokan azt hiszik az a jó, ha 100%-on van a kutatás, csak az a nem mindegy, hogy minek a 100%-a. Hiába volta strike, mégis én vagyok a legfejlettebb.