A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Azért most éppen gondban vagyok, mert isz 800 körül, amikor én épp befejeztem azt, hogy a szigetem meghódítása után rendbetegyem a városokat, egyszercsak egy 10 templomos lovagból+10 keresztesből+10 ágyúból álló seregecskét tett a legerősebb játékos partra.
    Kicsit későbbre vártam. Bár a többi civ valszeg technológíát csereberélt eddig, én meg mindenkit kiírtottam magam körül, és amim van azt magam fejlesztettem. Szal ők valszeg ismerik a puskaport is, én meg nem.

Tegnap végignéztem a civilopédiát, hogy mit tehetek ellene, mert már most sem látom át a technológiai fát. Hát van rendesen egység a játékban az biztos.

Viszont egy szinten igazuk volt az eredeti játék fejlesztőinek, abban ahogy ők hangolták össze a játékot, mert itt 1-2 civic felvételével gyak kiküszöböltem a környezetszennyezést, meg a boldogtalanságot, 10-es városokig szinte nem is kell sem templomot sem ilyeneket építeni.
    És ugyan még nincs 100%-on a fejlesztés, de simán műxik a gazdaság 20 várossal pedig se courthouse mindenhol, se forbidden palace, még is én vagyok a leggazdagabb, és nem is lázong senki.

A háború befejezése után 200 évvel már második vagyok és mint nyil repülök felfelé, csak most ez az új csetepaté nem hiányzott ,mert azzal, hogy kinyírtam a leggyengébbeket, végül katonailag én lettem az. Próbaképpen elkezdetem orrba-szájba egységeket gyártani, hátha akkor leszáll rólam. Valamit használt, később támadott.