A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Biztos volt már róla szó, de nekem újdonság a Rise of Mankind mod. Nagyon teccik!;)))
A játék eleje általában mindíg élvezetes, új területek felfedezése, találkozás más civilizációkkal, de itt annyi az extra technológia, rengeteg új vallás és civic, hogy tényleg egyéniek a civilizációk és nem csak azért mert a vezetőjük pl. Sztálin bunkóságra gyúr.
Remélem hogy a játék alapvető hiányosságát, hogy gyak az újkorban leül az egész és állásháborúvá változik ez a mod már orvosolja. Majd ma már valszeg meglátom!;)
Az is nagyon jó, hogy ie. 6000-ben kezdődik és ezt a több ezer évet bizony ki is töltik mindenféle technológiával, egységekkel, épületekkel, miegymással. Csak kapkodom a fejem!
Régebben 4-5. technológiám volt a vasművesség és már gyártottam is a Légiókat, hogy lenyomjam a körülöttem levőket. Itt meg egy kész történelem volt amíg odáig eljutottam.
Van benne néhány kiegyensúlyozatlanság, de egy ilyen komplex technológiai fánál + vezető/civilizációs/civic bónuszok rendszerénél nem is csoda. Rengeteg meglepetés, és lehetőség van benne. És emellett jól átgondolt, miközben játszol és kifejlesztesz valamit, akkor mindíg bejön az aha effektus, hogy igen tényleg volt valami ilyesmi, amit töri órán tanultunk és nem csak összevissza vannak mindenféle hülye extrák.