A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Bakter! A hétvégén volt egy tök "jó" játékom. ;)
    Elindulunk egy nagy kontinensen hárman, vagy négyen. Az amcsikat a szírek már az elején letolják, én kicsit kűzdök szokás szerint NagyKárollyal (Hú de utálom a palit, ráadásul most olvasom, hogy lehet, hogy nem is létezett!).
    A törzsi falvakból sorra jönnek a technológiák, egyre másra csinálom a csodákat. A megmaradt egyetlen másik civilizáció is beállt hozzám vazallusnak, ráadásul a kultúrális dominanciám miatt sorra jönnek át a városai.
    Egyelőre még nem ismerek senki mást, de a rangsort igen csak vezetem. Valszeg egy kis szigetre összeszorult a másik 4 versenyző és folyamatosan egymást gyilkolják. Nem baj!;)
    Isz 1000 körül már valami nagyon gyanús lett. Gyorsan megnézem a beállításokat.
    Atyaég, chiftain szinten hagytam a beállításokat!!!!!;(
    De addigra már nem volt kedvem abbahagyni. Szal végigvittem csak próbából, hogy megnézzem a Next War fejlesztéseit, meg egységeit.
    Végül valami 7300 ponttal végeztem, de úgy vártam, hogy vége legyen! Senki nem mert velem kötekedni, egyszerűen nem volt szívem lemészárolni a többiek Swordsmenjeit a tankjaimmal, szal kultúrális dominanciával győztem.