A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Alapítás után olyan 4-es szintig nyugton maradnak építmények nélkül. Felette már mindíg kell valami. A templomok +1 bódog embert jelentenek, a kolosszeum meg a színház is asszem a kultúrális termelés függvényében ad boldog embereket, de ha rámész az egérmutatóval az ikonra sz építési ablakban akkor mindent kiír ugye.

Most éppen nálam is nagy lázongás van, olyan 1000 körül járok. Elfoglaltam 2 kisebb birodalmat, és folyamatosan magasan akarom tartani a kutatási értéket ezért sok városban is aranyat termelnek. Gyorsan nyomtam egy aranykort, így egy csomó függőben levő épületet be tudtam fejezni. De a kutatás arány így is csak 70%-körül van. szal még nem ideális a helyzet, már tudok fórumot/piacot építeni asszem van grocer is, a bank is nemsokára lesz. Szal a pénzügy nemsokára OK lesz,
    de nálam is sokat lázonganak. Viszont sok városban még katonákat sem tartok, bár az is ad 1-1 boldog ember amúgy(ki érti ezt?;)

Szal ha a civic-ek közül a labour-nál slavery-t(rabszolgaság) állítasz akkor be tudod áldozni a lázongókat, én ezt szoktam.;)