A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Közben eccerűen feladtam azt a térképet. Tudom béna vagyok, de ez van. Rájöttem teljesen újra kellett volna kezdeni és először az erősebb csákónak nekimenni. Csak ilyen korai mentésem nem volt, mert spec nevet adtam a mentéseknek és cserélgettem őket, hogy ne szaporodjanak túl.
Most van egy új kezdésem, itt meg akkora mákom volt mint ihaj. Egy csomó barbár falut (köztük a Magyar nevűt is;) berakta a gép közvetlenül a határaim mellé, így aztán csak arra kellett vigyázni, hogy nehogy túl gyorsan terjeszkedjek.
Ez van, szal minden a térképtől függ. Meg bekapcsoltam, hogy betöltéskor újraállítsa a véletlenszám generátort is, így kevesebbet kell mojolni, amikor nyilvánvaló, hogy te vagy az erősebb de a gép pont akkor éppen rosszat húzott. Tudom ez általában nagy segítség, de egy hete szenvedek ua pályával és már rühelltem. Az 1800-as évekre technológiailag No1 voltam, meg volt 1-2 jó városom is, a top5-öt is én vezettem, erre ez a Nagy Karesz a nagy ünneplés közepette megjelenik egy akkora sereggel, hogy állam leesett. Néztem, hogy mi a francok azok az extra számok az egyes egységei mellett aztán amikor másodszor sem tudtam megállítani, 15 infantryval, meg géppuskással akkor leesett, hogy pl. az a 36-az azt jelenti, hogy annyi egysége van abból a fajtából, és nem írja ki a gép, mert így is betölti a felsorolás a képernyőt!!!;)))
Köszi az ötletet, ha kicsit jobban belejövök, biztos kipróbálom azt a modot is. Sajna eddig a kora középkorig van biztos stratégiám, hogy mit fejlesszek meg ilyenek, és a mostani játék indításommat a jövőháborús, meches/lépegetős moddal kezdtem, de az őskortól. Szal pár nap múlva visszatérek rá, asszem.