A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• CyrSyS
    Szia! Örülök hogy te is evvel a játékkal szeretnél játszani. Megértem hogy aki nagyon keveset tud angolul, vagy laikus a nyelvhez és emiatt nem tud egy ilyen játékot élvezni mint ez. Bizony sok angol kifejezés van benne....DE!!! Mégis azt mondom, hogy szótár mellett rálehet jönni pár dologra. Én azért is tanácsolom ezt mert ebből legalább nem csak történelmet hanem angolt is lehet tanulni/gyakorolni. Nem hiába nem készült még el mai napig a teljes magyarítása, mert egyszerűen írdatlan sok angol szöveget kéne fordítani. Nem beszélve hogy az összhangot is rontja.

Én anno mikor ez megjelent 3szor futottam neki hogy megtanuljam a játékot. 4.szerre sikerült és nem szégyenemre de külön egy A4-es lapra írtam egy csomó angol szót hogy bizonyos részeket megértsek és így sikerült. E mellett még most is úgy érzem hogy a játéknak kb a 80%-át ismerem tehát még számomra is tartogat némi meglepetéseket.

Egyébként elég ha a szimbólumok jelentését érted, mert abból már sok mindent lelehet következtetni. Tanácsolom hogy a BTS-t is tedd fel. Még jobb lesz. a ROM Mod-ról nem is beszélve :D