A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• gergod
    Már ne is haragudj, de te kuldtel el a fenebe (jo atvitt ertelemben, de akkor is), hogy ki a fenét érdekel hogy nekem mi nem tetszik, amikor egy forumban szimplan teljesen odailloen le merészeltem irni a véleményemet...

Igazad van, kicsit bunko voltam, dehat te estel nekem az elso hozzaszolasodban, hogy hogy mondhatom el mi idegesit ill. nem jo a jatekban, majd a kovetkezo harom hozzaszolasodban sokkal durvabban leszidtad a jatekot.

Elmondom, hogy min szorakoztam a hozzaszolasaidban. Nem azert hogy bantsalak (nem akarlak tenyleg), csak legkozelebb jobban figyelj miket irsz:
    - leb***ol, hogy negativ kritikat irok. Majd a kovetkezo 3 hozzaszolasodban ecseteled, hogy mi szar a jatekban...

- "Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítőnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághűtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)

Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághűbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá "

Most egy stratégiai vagy minél valósághűebb és jól közelíti, vagy a lovas leveri a tankot (ami nem epp valosaghu)

- utolso elotti megjegyzés, hogy te azt mondod fejleszted a jatekot, hogy masoknak jobb legyen (bar egy arva konstruktiv hozzaszolast nem tettel) en pedig azzal fejlesztem, hogy leirom mi nem jo benne. Hatha egyszer valaki elmondja Firaxisnak es kijavitjak, bar ez hiu abrand...

- utolso: nehogy mar en legyek a rossz hogy megveszem a jatekokat... Azert megall az eszem