A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• gergod
    Tegnap végigjátszottam egy epic gamet noble fokozaton, viszont találkoztam néhány nagyon idegesítő dologgal:

Apostolic palace. A végjátékban is pár körönként szavazni kellett ki legyen a vezér, de semmi más opció soha nem jött föl, nagyon idegesítő volt. Kár hogy nincs egy technológia, ami megszünteti a hatását. Mindig én voltam megválasztva.

Űrhajó. Tök jó, hogy lehet customizálni, csak semmi értelme. Epic speeden mire összejönnek a technológiák, simán meg lehet csinálni az összes részegységet addig, amíg a következő technológiát fejleszted.
    Kész volt a teljes űrhajó, de még a 2ből csak egy engine volt. 19 kört írt, hogy eléri a célját. Gondoltam legyártom a másodikat is, hátha gyorsabban odér. 7 körbe telt legyártani, és amikor kész lett azt irta 16 kör kell, hogy elérje a célját... Megint semmi értelme.

Vazallusok. A vazallusaim annak ellenére kémkedtek nálam, hogy nem lett volna nekik szabad. Megtagadták, hogy technológiát adjanak nekem, pedig ezt egy vazallus állam sem teheti meg a "valóságban" megint nagyon bosszantó.

Kémek. Ez talán a legidegesítőbb dolog. Sokkal fejlettebb voltam az ellenfeleimnél, a part mentén volt 3 anyahajóm tele repülővel (Jet), 5 destroyer, 2 battleship meg hasonlók, erre ő jön a caravelljével, és sorban rakta ki a kémeket nálam, mert ugye ccaravell be tud jönni az országhatáromon belül, a kémet nem látom, tehát open border nélkül is simán kémkedett. 10 körönként kb 3 városomban mérgezte az ivóvizet, hiába volt meg az összes kémkedés elleni épület. Hadatüzenni meg nem akartam neki, mert békés títpus vagyok és úgyis nemsokára kész lett az űrhajóm...

Egyelőre ennyi dolgot találtam ami nem tetszett, viszont nagyon sok jó dolog van benne, amik feledtetik ezeket a dolgokat... Arról majd később írok.