A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
uwu #4154 Nagyon jót játszottam, most lett vége 
Szigetes FFA-t nyomtunk, de szar helyen voltam. Ketten sokáig előttem voltak pontban, csak az asztronómiára hajtottam, és nekimentem a legerősebbnek, persze lepattantam róla. Békét kötöttünk, és rávettem, hogy segítsen elfoglalni a fővárosát annak aki közben átvette a vezetést.
A szemétnek redcoatjai voltak, nekem macemanom, az újdonsült szövetségesemnek viszont voltak ágyúi, galleonokat én adtam neki, hogy tudjon ő is támadni. Óriási veszteségek árán bevettem Londont(közbe lett infantrija is a szemétnek), a szövetségesem meg rombolgatta a többi várost. Az ürge persze kilépett. Én békét kötöttem, és építgettem a seregt.
Aztán közöltem, hogy ez ffa és vége a szövetségnek.
Rengeteg fregattom volt az ex szövetségesemnek viszont csak azok a galleonok amiket én ajándékoztam neki. És miközben a másik ellenséggel harcolt, leromboltam a fővárosát, és blokád alá vontam a birodalmat. Kis idő múlva ő is kilépett.
Idő közben az utolsó bentmaradt player átvette a vezetést, de nem volt felkészülve egy gigantikus támadásra. Éppen csak leromboltam egy várost, és kilépett, így egyedül maradtam AI-k ellen.
Volt pár gonosz húzásom, de győztem