A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
goofyD500 #415 Sziasztok! Gond nélkül felment, daemonba volt bemountolva, utána elindítottam és símán futott. Nem kért egyáltalán semmit. Ati kártyával semmi gond, kiv. amikor felépül 1 csoda a kis "tévéablak" egy pillanatra bevillan, ezer színű pöttyökkel, de utána gond nélkül végignyomja a mozit.
A játék nagyok király, szerintem ekkora lépés utoljára a civ1 és a civ2 között volt. Egyedi hangok, már nem egy katona mozog, hanem tényleg egy egység...stb.
Gratulálunk SID!
Laci(?): Nem tudom fel tűnt-e, de a játék hiv. megjelenése csak 4-e. Úgyhogy kissé körülményes lenne megvenni még, de amennyben te ekkora erkölcsös vagy akkor minek nézegeted, a sok warezos hozzászólását? Én meg úgy gondolom, hogy a kritika nem attól függ, hogy megveszem-e a játékot v. nem. Miért, ha nem tetszik egy letöltött játék, attól jobb lesz ha megveszem boltba? (Király! A játék sz*r, de legalább eredeti) Attól mitől fog megváltozni a véleményem? Szóval úgy gondolom hogy a véleméynét talán mindenki mondhassa már el egy oja topicon amit 2 mondattal elötte lefikáztál...
Egyébként kb 20 db. játékom van itthon, csak olyanok amik számomra a Top-ok. Ennek egy része eredeti, másikrésze nem. Na és? Úgy gondolom hogy amíg ilyenek az árak, ez nem igen fog változni. Nem hiszem, hogy pl a Fraxis a Mo.-i piacra lenne kihegyezve...vagy láttad a magyar népet a játékba. Na, bummm. Lehúztuk őket. És? Te még sosem lógtál a BKV-n? Utána nem volt bűntudatod?
Amíg ma egy új DVD 5000 HUF, amit én mondjuk megnézek kb 15ször, de akár 5 év múlva is leveszem a polcról, addig egy játék 8000-14000 HUF és a jobbakat is max 2-szer tolom végig. kb 5 év múlva az 1%-ukkal fognak még játszani. Ezek után pl. ki fogja nyomni a civ3-at? Amíg ilyen árakon nyomják addig ez nem fog változni...Nem tudom miért Te akarod megváltoztatni a világot...
Erről ennyit! Ja, kb 5 órát játszom...kiberbajnok...pfu!