A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• CyrSyS
    Tegnap igen modern háborút vívtam. Warlords szinten igaz, de még tanulom a játékot. Már nagyon sok mindenre rájöttem ami meg is látszik mert 4 ellenfelem volt és senki nem mert velem packázni. ! ellenfélből 3-an vassal state-et kötöttek velem, bár nem egészen jöttem rá hogy az mi, de erősebb mint a defensive pact szerintem. Tehát 3 friendly és 1 cautious kedélyállapotú ellenfeleim voltak a XIX. századra. Volt mindenenem ami kell. Gondoltam valakit jól hátbavágok 1-2 atommal. kezdtem a leggyengébbel. Kapitulált a végén. Majd jött a következő. Na ott vettem olyan észre hogy nem dobta le az atomot ----> ICBM shot down. Ez mi? Bomb Shelder csinálja ezt vajon? Ez az atomtámadás ellen is véd ez? :D
    Nem..... igen....... az ellen nem vééééd :D
    No tehát volt hogy 2 atomot nem tudtam ugyanarra a városra ledobni egyás után. Hogy tudom kiikatatni az atom védelmét?
    Más jellegű kérdésem:
    Ti engedélyezni szoktátok a Technology cserét is?

No meg lehet hogy nem mondok újat de amit korábban kérdeztem a dolgozó rétegekről, hogy hány négyzet egy város dolgozó körzete meg stb... arra a kérdésre magam kaptam meg igazán a választ. Még hozzá arról van szó hogy a várostól minden oldalon ha egyes négyzeteket más Impassable négyzet nem fedi, akkor a központtól 2-2 négyzet távolság a max mukaerőt befogadó terjedelme a városnak. Igen ám,de tegyük fel hogy adott 1 nagy város és mondjuk a határvonala elég jól van már terjedve. A várostól mondjuk 5. négyzeten van ló. Ott ugye a fentiek szerint nem tud dolgozni az adott város. Csak akkor ha a paciktól olyan távolságra teszek le egy új várost amely beleesik a pacik munkaterületébe. Tehát oda tudok kört tenni így konyhanyelven. No de rájöttem hogy felesleges új város.
    Szabály: ami a városok határán belül van az az enyém. Tettem a pacikra Pasturet és lám tudtam lovas egységeket gyártani. Pedig ott nem dolgoztak, csak összekötöttem úttal a várost és a Pasturet. Ez tök jó :D

Tudnátok egy olyan pálya konfigot mondani ami szárazföld és sok és változatosak az erőforások. A Great plains-en kívül. Én most terrán játszom Standard erőforások. Ez nagyon jó lenne de van sok víz annak ellenére hogy a Sea: Low-on van.

köszike a válaszokat és boldog ünnepeket a kedves fórumozóknak a és játékosoknak.