A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #4092 No egy kis helyzetjelentés az immortal fokozaton jatszott gamemből,főleg ha már ugysem ir ide senki.
Ugye ott hagytam abba,hogy miutan az inkákat kiirtottam és a törökök behodoltak birodalmuk majdnem teljes megsemmisitése után,AD 1000 környékén pedig a mocsok Péter hadat üzent,és szörnyű védelmi háboru vette kezdetét,ám a néhany Great General kitartott,és szép lassan a kezdeti nehézségek után sikerült felülkerekedni,16 városából 8 at elfoglaltam,s ezután meglepően korán Péter is a vazallusom lett
,de a meglepi még csak ezután következett...
Éppen gondolkodtam Hannibálnak vagy SZaladinnak menjek neki majd a cavalry kifejlesztése után (végül Szaladin mellett döntöttem) fogta magát Hannibál és egyszer csak beszélni akart velem,és ingyen és bérmentve magától felajánlotta hogy a vazallusom lesz
Majdnem falnak mentem a meglepetéstől ilyet eddig a gép vhogy nem nagyon szokott:)
AD 1300 van, mostanra lett csak meg a cavalry,de legalább a csődhelyzet megszűnőben van:
immár 50% on fejlesztek 500 felett,pénz pedig bőven van a kincstárban,lassan 2000 arany.
Amugy iszonyu jók tényleg ezek a Generalok,ugyan csak 6db van belőle most upgradeltem őket cavalryvá ingyen,és kb 150 expjük van átlagosan,fentvan rajtuk minden elképzelhető promó,a 6 csillag,a menetközben valo gyogyulás,a blitz hogy körönként 2X támadjanak,a kommandó,hogy az ellenség utjait is ugyanugy használhassák mintha saját területen lennék,a vezetés,hogy 2X gyorsabban kapjak az exp t,és kinomban már lassan minden tipusu unit ellen felteszem rájuk a +25% ot mert elfogynak lassan a promok
Nem hiszem,hogy tul sok spanyol egység fog tudni ellenállni nekik,ugyanis közben mégis Izzy lesz az akit megeszek reggelire,ugyanis hadat mert üzenni szegény vazallusomnak Hannibál a kaninálnak:)
Jah és a gépek nemrég meglévő 9-10 technoligia előnye lassan a felére olvadt.
Nem akarom elkiabálni,de innen már sztem csak én cseszhetem el a dominationt.