A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    Szövetséges?Ugyan mi fejében?A 2 szép szememért?:)
    Örülök,hogy nem utál mindenki mint a szart,hanem nagyjából sikerült a cautious viszonyt fenntartani,a többfrontos háború végzetes lehetne,jó viszonyom meg hiába lenne bárkivel is,ugyse segitene háboruban.
    Ami a legnagyobb baj,hogy az Education nevű tech,ami kb 850 re meglett,és ezt még általában mindenkivel el szoktam tudni cserélni és odadnak érte ilyeneket mint Music,Gunpowder,Banking,Chemistry meg Gulilds,szóval 850 re minden egyes gépnek már megvolt:D
    Igy minden technologiat saját magamnak kell külön-külön fejleszteni,szóval....
    Hát igen Emperoron simán aláztam techbe a gépet,a legjobbak előtt is vezettem 1-2 vel,most meg...
    Hát én azért bizom benne,hogyha vhogy sikerül kigolyóznom Péter elvtársat is,akkor a kb 25 városom már elég kell legyen vmire.
    Ami negativ,hogy 1 várost szinte biztos bukok,mert teljességgel felkészültetlen vagyok a háborúra,ami pozitiv,hogy a prodictionom azért 2X akkora lehet az ellenfélhez képest,szóval előbb-utóbb át fogok tudni menni támadásba,és az viszont pozitiv hogy ő üzent hadat,hiszen igy 50 kör múlva se lesz gond a háborús elégedetlenséggel.:)