A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #4056 A jelenlegi megint a legbiztatóbbnak tűnő kisérletem eddig,de ilyen volt már ugye 3:)
Ezúttal perzsákkal vagyok,a fejlesztési út a szokásos volt:
Misticizmus-Polytheism-Priesthood,majd gyors ütemben egy db Oracle felhúzása.(persze előbb tesztelni kellett a térképet hogy kapnék e lovat mert anélkül nem lehet,nos kaptam,ha nem is pont a fővárosom mellé)
Bár én fedeztem fel a hindu vallást,ezuttal nem profitáltam belőle semmit,mert szent templomot mai napig nem huztam fel,sőt,államvallásom sincs,ugyanis nem mertem,mert a nyomorékja egyszerűen nem terjedt semmit,és az meg nem jó ha az összes gép utál mert más a vallásod.
Na szal:Oracleépités közben kő csinálni 1db writingot,hogy ki lehessen fejleszteni az Alphabetet belőle,ezt felhasználva először a writingot és a politeizmust cseréltem hasznos csecsebecsékre (első 2 sor tudomány ebből lett meg)majd aztán mikor már muszáj volt,mindenkinek eladtam az ábécét is,ebből meglett még a matek,a code of laws,meg az iron working is.,és a többi 3.soros cucc.
Közben nekiálltam tenyészteni egy kisebb 10 es immortal sereget,amit szintentartva (hiszen voltak azért veszteségek)a mellettem levő csúnya Ragnar bácsit ki is ütöttem a jó francba,elfoglaltam mind a 6 városukat.
eközben kifejlesztettem a literaturet,majd birodalmunk frissen szerzett márványlelőhelyét kamatoztatván Persepolisban felépült a Nagy Könyvtár:)
Rá is fért a városra,a birodalom ugyanis nyomorgott,nem tudván megemészteni a nagy hóditásokat,a kutatás 10% ra esett:)
Közben azért megszületett az első Nagy Proféta,aki rövid élete alatt is magvas gondolatokat fogalmazott meg,feltalálván a kereszténységet,amire égető szükség volt,hisz technológiai lemaradásom a szinte 0 kutatás miatt ijesztővé kezdett válni.
Ezen sikerült sokat enyhiteni,ámde közben az idő kereke sokat forgott előre,már AD t mutatott az óra,ami azt jelentette,hogy a másik szomszédom Mehemed,tehenet ugyan nem,de longbowmant már látott,sőt gyártott is,nem is kisszémban:(
Persze a bátor immortalok élükön a rettenhetetlen JLH Fans főmuftival nem rettentek meg a hitetlen törökök longbowmanjeitől és horse archeretől sem,a 3 kapott great general vezetésével huszáros rohamot inditottak,és súlyos veszteségek árán ugyan,de villámgyorsan bevették a 2határmenti várost,majd elborzadván az ellenfél felmentő seregének nagyságától,végül csapataink megszánták a békéért könyörgő és órák óta a porban térdelő szultánt,aki szegény nem tudta,hogy a megmaradt 8 immortalon kivül egy nagy büdös semmit tudunk még felvonultatni:)
Azóta seregeink pár100 éves téli (meg tavaszi őszi és nyári:D)álmot alszanak,ugyanis JLH Fans főmufti egy harsány kurvaanyázás közben nyugtázta,hogy a közelben levő Isztambult egyrészt már nemcsak a jol megszokott hosszuijászok és lovasijaszok,hanem macemanek is védik,azonkivül míg a birodalom átlagos városnagysága kb 3 as,és maga Persepolis is csak 8 as,Isztambul pedig 23 azaz HUSZONHÁRMAS,mindent kb AD 500 ban:)
Végül hallgatván a 3 bölcs Great Generalra,akik azt mondták hogy fogja még nyögni birodalmunk bús hadát Sztambulnak büszke vára,megvártam amig tudosaink majd egyszer hajlandoak lesznek feltalálni a guilds nevű csodaszörnyűséget,vele a knight nevű rettegett fegyvert:) (tudjátok a knight rider elődjét:))))
A közben eltelt pár 100 évben felépültek nagyjábol a granaryk és courthouseok,illetve a birodalom gazdagodott még egy National ill Heroic Epiccel,és bár Nagy Tudósunk bánatában amiért Ludmilla hercegnő elhagyta öngyilkos lett,de előtte még feltalálta népünk nagy örömére a Philozófia nevű todományt,biztositvaán,hogy ezentul sokszorosára fog nőni a nagy emberek születési rátája,valamint elcserélve eme külhonban ismeretlen tudományt,ujra sikerült felszámolni tudományos elmaradottságot,és szert tenni egy egész sereg hasznos tudásra.
Hát igy állunk most,seregeim (12 immortal és 6 catapult és 4 longbowman de folyamatos gyártés alatt áll) csak a kürtjelet,na meg a hamarosan kifejlesztett guildset várják,hogy eltiporják a 2.ellenséget is.
Jah,és a kutatást sikerült közben 10 ről 30ra,mi több .1-2 körön belül 40% ra feltornászni:)