A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
uwu #4011 Játszottam ma egy nagyon jó multit, csak nem tudtam befejezni, mert felbaszta egy noob az agyam.
Random civvel volt mindenki, FFA, mindenkinek saját kontinens.
Rómaival lettem, ami jó is lett volna, ha nem a TENGER KÖZEPÉRE EGY SÁRGA KOCKÁRA kapom a settlert. Mikor megláttam rögtön ki akartam lépni, de gondoltam ezt meg kell próbálni, mert ennél rosszabb sosem lesz.
egyből hjózás felé mentem és elkezdtem belakni a kontintnst ami a szigetemtől 5-6 kockára volt.
A pretoriánusoklkal levertem a legközelebbi szomszédom, mivel gályán is át lehetett menni foglaltam piramist. Aztán mikor meglett az astrtonomia leromboltam 5-6 városát aannak akinek a legtöbb pontja volt, és átvettem a vezetést. Ekkorra már csak 1 payer maratt, a többi AI. Erre bejött valaki a közeli szomszédom helyére, és visszafoglalta a piramisos várost. Épp kész lett a kémia, és gránárosokkal visszafoglaltam de annyira laggzott hogy képtelen voltam folytatni egy másodperc kb 5-6 másodperc alatt ment le, és a kretén sosem nyomott kör végét mindíg megvárta míg letelik az idő. Mikor bejött a a rohadt eszkimó szétcseszte a játékot, és hiába írkáltam neki hogy húzzon a picsába mert nem lehet tőle játszani.