A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    Én belevágtam hogy ezennel nem kontinensen,hanem sima Pangeán elsőként a forumozok és összes ismerősöm közül nemcsak Emperoron,hanem Immortalon is nyerjek.
    Ez az eddigi legbiztatóbb kisérletem,ugyanis technologiában tartom a lépést még mindig (AD500)Sőt,az első hábirúm is biztatóan indult,praetoriánusaim 2 várost is elfoglaltak.Úgy terveztem,leigázom Mao Cetung bácsit,aztán nekimegyek a közelben levő Dzsingisz Kánnak,ugyis idegbeteg faszfej szóval tuti nekemjönne előbb-utóbb.
    Ámde ekkor hadat üzent a Zulu,majd Mao upgradelte az ijászait longbowmanekké
    Nem volt még gáz,mert volt erőm támadásra és védekezésre is.
    Erre persze hogy a térkép 2.feléről hadat üzen nekem Alexander már hogy a faszba is ne....
    Abba kellett hagynom a kinai háborut,a körök mentek,mendegéltek én pedig csak védekeztem...
    Volna,ugyanis ekkor gondolta azt pár körrel később Dzsin gisz KÁn hogy mivel még van olyan gép akivel nem vagyok hadiállapotban,ezért neki se ártana hadat üzennie mert még csak 85 frontos a háboru és eddig még mákszemnyi esélyem is lett volna...
    Na közben sikerült békét kötnöm Alexanderrel (persze csak technologiáért)szóval a fiúk még egy utolsó rohamra indulnak,de innentől kezdve sztem esélytelen...Pedig milyen jól indult...(A spacem meg rohadjon meg és szopjon le )