A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• lee56
    Ja, én is ismerek egy két trükköt, pl elcsenni a vallásokat nagy emberrel és oraclevel, de magasabb fokozaton általában nem jön össze, már egy vallás is valami pl emperoron, utoljára monarchon szedtem össze a hinduizmust és kereszténységet, azt annyi. Már itt se sikerült nyernem, ha benn van a space race, ugy elhuznak tudományban a gépek hogy ihaj.

Meg még egy idegesítő dolog, a legujabb warlordos patch előtt nem találkoztam olyannal hogy az a civ amelyik kifejleszti az atombombát először, és felépiti a manheten projektet, az utánna az első háborújában agyon nukézta az ellenfelét, és már alig tiz nuke után olyan globális felmelegedés lett hogy 500év alatt az egész világ elsivatagosodott szinte teljesen, igazából nem is azzal van gond hogy használnak atomot, hanem hogy ennyire eltúlozták az atom miatti sivatagosodást, ráadásul rohadtul nem reális, pl én a déli sark közelében voltam, és elsők közt vált sivataggá egy-két tundrám, valami fokozatosságot igazán belevihetnének, és sztem nagyon el van túlozva az egész.