A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
uwu #3854 Egy kis élmánybeszámoló
1555-ben conqesttel győztem deity fokozaton a 23 cives earth map-on, 252375 pontot kaptam érte. Épp repülni tanultam mikor vége lett 2600 research ponttal.
A gépek óriási seregeket képesek összecsalni maguknak, és akár 2-3 várossal is pofátlanul gyorsan fejlesztenek. A sok ellenségnek is meg van az előnye, rengeteg great general pontot, meg promót gyűjtöttem. Cyrus charismatic és imperialistic
, így nagyon tápos lovas seregem volt, kezdetekben immortálok, a végén 63db cavalry
. Ezek közül 15 warlord, a legtáposabbnak 150xp-je lett a végére. A commando promóval iszonyat gyorsan hódítottak a warlordok, volt olyan kör amiben 3 várost vettem be, és volt olyan hogy 4 kör alatt 4 népet irtottam ki
. Végig csődölt a gazdaság, volt hogy -500 volt a "jövedelmem" körönként (harc a liberalizmusért), de a rabásból, és fosztogatásból is meg lehet élni
. 44óra 44 perc volt a tiszta játékidő pedig már vagy 1 hónapja ezt csinálom, dehát a sok loadgame-hez sok idő kell. Ekkora vérengzést még sosem csináltam iszonyatos idő egy-egy kör ekkora sereggel, nem jánlom senkinek deity-n a nagy térképeket, bár nekem nagyon nagy élmény volt, csk rengeteg idő kell hozzá.