A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    Amúgy megtaláltam a módját hogy mikor nem vagyunk 6an,de még 4 en sem,csak 3 an vagy ketten netán még annyian se,hogyan lehet akkor is élvezetes gameket játszani.
    Regisztrálni kell mint ladder player,onnantól kezdve az ember ranglistás emberkék ellen nyomulhat,a szinvonal garantált,és ugye még tétje is van.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Tegnap lejátszottam életem első 2 ladder gamejét.
    Az első egy 4 vs 4 team battlegroundos meccs volt,4 klántag volt benne,többszáz meccsel hátuk mögött,2 nem klántag de azért pár tucat ladder meccset letudó,és velem együtt 2 újonc.
    A 2 csapatkapitány rendesen megbeszélte és elosztotta a csapatokat hogy azonos erők küzdelme legyen,majd kezdetét vette a game,100 körös limit tel ráadásul reneszánsz kori kezdettel.
    Kicsit fostam hogy tudok helyt állni,de végülis a nyertes csapatba kerültem,bár kétségtelen,hogy csak a 3.legnagyobb pont lett az enyém a csapatból,és még a vesztes csapat 2 túlélője közül az egyik is megelőzött pontban.
    Azért szégyent nem vallottam.
    A 2.gameben már rendes ancient kori kezdet volt,inland sea mapon,(vagyis ott mindenkinek van 5-6 városnyi helye és nem vagyunk egymás szájában) 8 an,és FFA:)
    118 kört volt a limit.
    Ez talán életem legjobb gameje volt,mondom ezt akkoris,ha a tulajdonképpeni győztesnek több mint 2X annyi pontja lett mint nekem,és a végére elvitte a liberalizmust is,mig jomagam a conttruction-horseback riding-currency vonalig jutottam el:D
    Jah hozzá kell tennem hogy kötelező volt random néppel lenni mindenkinek:)
    nekem az azték jutott,a 2 szomszédomnak római és kelta.
    Elég nagy döbbenetnem részesültem,hogy mikor én még éppenhogycsak megkezdtem az iron working fejlesztését,a római már 3 praetoriánussal kopogtatott a jobbszárnyon.
    Persze az 5 baltásom azért már várta őket:)
    5 en éltük túl végülis a 8 ból,bár csak 4.lettem hajszálnyilval megelőzve az 5.et,de én nem békésen fejlesztgettem hanem élet-halál csatát folytattam a rómaival,végül öldöklő csatában,de az 5 városom és 7workerem letermelte.
    Persze ez nem tükrözi a küzdelem nagyságát,abbéli reményeim ugyanis,hogy majd katapulttal kiirtom nem valósultak meg,lévén a contstructiont amikor fejlesztettem,a sereg nagysága már akkora volt,hogy csődhelyzet állt elő.
    Rémülten regisztráltam,hogy ez semmi,de az ellenfelemnek sikeürült a katapult fejlesztése,pedig már Róma ostroma volt napirenden.
    Igen jól mixelte a katapult-praetroian-chariot seregét,de az 5 városomból (persze a workereim szinte végig vágtá k a fát)a hadiuton annyira gyorsan özönlött az axeman-jaguár utánpótlás,hogy kb 2X es veszteségráta mellett is vért izzadva lenyomtam 20 körrel a vége előtt.
    Aztán poénból még miutan (3körre esett ezutan a construction fejlesztése 35 ről igy hogy a seregem 90% a odalett)lett war elefem meg katapultom,counterattackkot inditottam a kelták ellen az utolso pár körben,bár nem birtam a tulerővel,azért okoztam pár izgalmas pilanatot,és be kell valljam nagyon jólestek a dicsérő szavak a többiektől,hogy "noob" létemre helytálltam.
    Amugy tényleg igaz,hogy a veszteseknek (ebben a gameban ugye 3 embernek)beszámolót kell irniuk a meccs után:D
    Szereztem pár ranglistapontot is,de ez nem lényeg.
    Amúgy pár hónap mulva ha már összeszoktunk és mindenki játszott ilyeneket,alakithatnánk igazan már egy magyar civklánt is.
    Nya ennyi voltam,remélem nem untattam senkit:)