A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #3712 Szép kis multiparty alakult végre tegnap:)
Ezuttal nem 5 en,hanem végre 6 an magyarok sikerült belevágni,természetesen 3 óra játék után ujabb incomplete lett az eredmény,de hálistennek ezuttal ugy néz ki folyt.köv,és nemcsak a game befejezése,hanem továbbiak is követik:)
Kb 1óra lehet még hátra belőle:)
A game számomra legalábbis (de ahogy kiderült mindenkinek) nagyon tanulságos volt,sztem izgalams is,és mindenki tanulhatott belőle.
Zero,Uwu and Me csaptunk összes VAkos,RP,il Tomi-Bullal, a filizofikus vs financiális vezetők igen nagy párbaja alakult ki,mi képviseltük a pénzeszsák stratégiát:)
Az elején némi előnyre tettünk szert a stonehenge és az oracle lévén,ingyen metal casting és kereszténység.
A Piramist természetesen az ellenfél vitte haza,igy a reőresentation miatt aztán a sok tudóssal hatalmas technologiai boost vette kezdetét odaát,mig az elejen az összes csoda mienk lett ,Parthenon Art.Templom Colossus,Great Lighthouse stb)de aztan többekközött a Sankore Egyetem ill pl az Angkor Wat már jelezte,hogy ellenfelünk van előnyben,s ezt a soksok tudósuk és a fil vezetőüknek köszönhetően (meg persze az államforma) még fokozni is tudták,mig nálunk lassan (de aztan annál biztosabban) ért be a sok cottage.
A liberalizmus körül csucsosodott ki az ellenfél előnye,az ingyen asztronómiával együtt lehetett vagy 3-4 tech,mondhatni a taktikai harcot elvesztettük,fel voltunk készülve az invázióra,de hálistennek nem jött,mert mint kiderült a technologia fejlettség nem jeletett katonait is.
Aztán egy 10 kör mulva csak megkezdődtek a harcok,stratégiában pedig hálistennek ezuttal még mi bizonyultunk jobbnak vmivel,pl sikerült átcsusszanni 3 fregatt között akkor még a galleonjainknak,majd rombolni az ellen legjobb városát (ez Uwu remek munkája volt) majd az ellenfél partraszálló galleonjait melyet nem fedezett semmi (sokaig nekem csak caravellaim voltakde abbol egész sok) a felfedezett kémia segitségével iziben fregattokká fejlesztettem,igy szegény partraszálló erők előbb kipróbálhatták a 10 fokos tengervizet,majd cápaeledelként végezték.
Majd sikeresen visszanyomtunk még egy inváziót (pedig ezuttal partraszálltak)
és végül (most már infantrynál tartunk a fán)beérett a sok ezuttál már town,igy mi kerültünk 2-3 tech előnybe,jó esélyeink vannak a győzelemre (.(85-90%)lévén egy nagyobb partraszállo erő sikeresen földet ért és ujabb várost hintett be sóval de nem is ez a lényeg igazábol,hanem hogy (remélem nem beszélek senki nevében nem igazat) mindenki ugy tűnik élvezte,és sok hasonló ill még jobb összecsapás követi még:)