A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #3635 No mostanában annyi unalmas game után egyre több jó multit sikerül Uwuval összehozni:)
Először egy Hubos térképen én daráltam be de kegyetlenül a praetoriánuskkal az egyik ellenfelet mig a másik ezt látva feladta,majd jött egy kontinenses...
Aholis meglepően láttuk hogy ezek biza nem pancserek sőt:)
Az Oraclet miota multizok még SOHA nem vitték el előlünk,most igen...Ahogy nem 1 és nem 2 vallást is.
Fej-fej mellett haladtunk mindvégig pontban és tudományban is,de azért a fontosabb csodák nagyrészét csak sikerült elvinnünk,sőt pontban is hajszálnyi vezetésre szert tennünk,de minimális volt a különbség.
Tudtuk az fog dönteni,hogy ki kerül ki győztesen a liberalizmusért folytatott versenyből,s ezuttal mienk lett:)
Uwu azonnal rohant is át a galleonjával 2-3 muskétással egyetemben,s neki lett igaza,ugyanis 2 partmenti védelem nélküli ill 1 bentállo egységes várost is be tudott rombolni.
Én kicsikét később indultam,de már 3 galleon+2 fregatt és 9 gránátos próbálta bevenni a 2nagy egyiptomi partmenti várost,de mindhiába.
a partraszállás sikerült,de ha néhány körrel is,de késve érkeztem.
Innentől aztan kemény harc következett,a fregattjaink ezuttal nem a semmivel,hanem ellenséges fregattokkal találtak magukat szembe,s végül az én ellenfelemnek még a tengeri uralmam is sikerült megtörni és ő került föléynbe.Mindközben azonban,bár jónéhány seregszállito hajom is a tenger fenekén végezte,lassan de biztosan sikerült némi utánpotlást juttatni a csapatoknak,s mikor az agyukkal kiegészült kb 15 gránátos elöször a partmenti 2várost,majd az igen fejlett Memphist is kicsit beljebb bevette (közben még érkezett utánpotlás 3-4 hajonyi mégis a seregből 4 gránátos maradt eddigre semmi más)végül feladták.
Aztan jött a tegnapi küzdelem,amikoris az inka alapharcosokkal gyors ruhban próbáltam megsemmisiteni az ellenfelem,s bár sikerült rombolnom területet s workereket is rabolni,végül kudarcba fulladt a dolog.
Kisebb átmenetet tekintve mikor az ellenfelemnek volt axemanje és 2-3 al megpróbált kiütni nekem meg nem,ujra csak én lendültem offenzivába 2X is,de hatalmas balfékségeim miatt (rossz helyre léptem a GG al ami igy meghalt,7 katapultot belelőttem a városba feleslegesen de igy sem tudtam bevenni és odalett maradék ostromló sereg is) visszavertek.
Innentől kezdve a játék végéig védekezésbe szorultam,ezt többé-kevésbé jol láttam el,bár mongol ellenfél elitegyégei komoly problémákat okoztak időnként,hiszen 2-3asával diverzánsként beszivárogtak romboltak amit tudtak,de a spearmenjeim végül csak utolérték őket mindenhol,1 kivétellel,amit a fővárosom bánt,ami biza ugy elesett,hogy öröm volt nézni.
A helyzet már-már kritikusra fordult,ám a longbowman megmentett:)
Végül miközben én passziv-masszivot játszottam az ellenfelemmel,és a végére csak az elefántjaim felszámolték az ostromot,Uwu mindeközben igen-igen lassan,de annál biztosabban felülkerekedett a masik ellenfélen,a 2 vs 1 et pedig nem birta sokaig a lila,bármilyen hősiesen is küzdött.
Ugyhogy sokaig éljen még az angol-inca elnyűhetetlen szövetség:)