A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #3626 Én viszont folytattam a rómaival az emlitett monarchot,csak vissza kellett töltenem vagy 15 kört.
Makacs tipus vagyok ugyanis:)
Konstatáltam magamban előre hogy se vas,se réz,igy aztán kénytelen-kelletlen horse archer+chariot gyártásba fogtam vágtam a fákat 1000 el,sajnos olyanokat is kellett ahol tundra volt alatta,de nem volt más esélyem.
Osztán mikor egyikből 8 másikból 5 lett (chariot kell jo sokaig az axemanek hullanak tőle mint a legyek)akkor villámháborúval befoglaltam a gép 2 városát,majd gyorsan békét kötöttem (volt némi mázlim sztem még 4-5 kör és elsöpört volna a counterattack legalábbis min. egyik város odalett volna.
Igy lett vas.Azóta még 2 városra tettem szert az immár praetoriansokkal vivott háboruban:)
Kaja ugyan nuku azóta is,lévén egy kurva folyó nincs a közelben,szóval farmról nem álmodhatok, dehát mondom milyen "kiváló" helyen kezdtem.
Érdekesség,hogy bár nem ipari néppel vagyok,sikerült elvinnem a Stonehenget,az Oraclet,a Piramist,és a Függőkertet is.
A birodalom az általam feltalált egyetlen vallást,a kereszténységet vallja,amugy a természetes ellenség a mellettem levő kib jó helyen levő és nem is nagy hadsereggel biró (sőt) kinai lett volna de ez a szemét felvette a kereszténységet:)
Igy hipphopp +8 as lett a viszony,igy 2 városom a birodalomból (és remélem majd egyre több)nincs közvetlen összeköttetésben a többi várossal,(Kinaval oben bordersem van) ugyanis úgy döntöttem először Alexandert támadom meg.(Pontosabban nem volt rá szükség ő jött nekem) Ugyanis ha Kinának mentem volna neki azt a közelben levő 2 pszihopata vezető (Montezuma és Nagy Sanyi) tuti nem nézte volna jó szemmel,a 2-3 frontos háborúkat meg nem szeressük.
A helyzet még igy sem könnyű,mert 3 városnak van összesen vmiféle termelése,a többiben szinte zéró,viszont kereskedővárosnak kiválóak,nem véletlen,hogy bár a kutatás 60-70% on megy már csak régóta,a kinai kivételével aki vezet előttem 2-3 technologiaval,a többi 5népet messze magam mögé utasitottam kutatás terén.