A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    :)
    Nem véletlen ám,hogy kőkeményen meggondoltam egy upgradet eddig is,ugyanis a felupgradelt egység sokszor szarabbul funkcionált mint a régi csak azért mert mondjuk 12 HP je maradt a 26 ból.
    Most még 1000X jobban meg fogom gondolni a dolgot,hiszen ugye a Great Generalokhoz szükség van szép nagy XP jű egységekre 20 nál kapod az elsőt és aszem 60 nál a masodikat.
    Egyébként még az is lehet,hogy a játék annyira összetett,hogy minél nagyobb a különbség a régi és az uj egység között annál nagyobb % át bukod az EXP nek.
    Jó persze egy tank még igyis megéri ha 2 XP je marad mondjuk egy régi 28 exp s axemannel szemben:)
    De elvileg kell hogy legyenk pontos % os adatok is.
    Amugy a Nagyfal már csak azért is poén,mert GG pontokat generál hu de szép mondat lett ez:D
    Na meg lehet velük nemcsak katonai akadémiat alapitani meg hadvezérré kinevezni hanem technoligiat is lehet feltalálni mint a többi nagyemberkével és ugye nem véletlen az oracle a kedvencem mindig ugyanazt találom fel vele:)
    Ahogy az első great prophetem sem vallást szokott alapitani hanem feltalál egy bizonyos techet:)
    Könnyen lehet az első GG om at is erre fogom használni van egy komoly tippem hogy mit de még ki kell kisérleteznem ahogy a többit is:)
    Egyébként aki nem ismerné,annak a civfanatics.comról merem ajánlani Sulla oldalait,eszméletlen sok hasznos tanács van benne,én neki köszönhetem 60% ban legalább hogy egész tűrhető játékossá lettem.
    több mint 100 oldal és nekem 15 órámba telt,de megéri.
    És ezzel a warlordssal ezt az eddig is hihetetlenül összetett játékot csak tovább finomitották és bonyolitották sztem a legprofibb játékos is még honapok mulva is fog felfedezni ujdonságokat és fog tanulni:)