5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• SötétBarom
    CivAnon

Nemtudom volt-e már, de sztem jópofa.. Ráadásul még lehet hogy segít is valakin ;DDD
  • dronkZero
    Fogalmam sincs, nekem ilyet nem csinál...
  • Kori

leírt problémámmal kapcsolatban valamilyen más tippetek van?
  • JLH Fans
    AZt vettem észre mintha a warlordsban a gép még aggresszivabb lenne:(
    Komolyan kezdtem egyet a keltákkal,kinéztem egy überfasza helyet városnak,gondoltam az tuti az enyém lesz,a kinainak má 2 városa volt mikor kinéztem és má az archert gyártottam hozzá,és má a settlert gyártottam mikor letette a 3.városát,de hálistennek nem oda csak kb 6 kockára onnan.
    10 kör még elkészült a settlerem kb 2 kockára voltam a célmezőtől erre.....letette 4.városát...pont oda.
    mielőtt én még a 2.at:)
    Pedig nem én lettem bénább.
  • Morfi
    hát jó kérdés...de van olyan civ4 ami nem crackes, azt lehet patchelni és akkor úgy már jónak kell lennie
  • Kori
    na van gondom

civ4-et inditom, semmi gond, belépek a játékba
    aztán 10 fordulo után automatikusan kapitulálok

na ez miért van?????????????????
  • Kori
    Have a look at our cracktro
    ??????
  • Kori
    thx

rákerestem a guglival ezek szerint valamit rosszul írtam mert 0 találat
  • Morfi
    meg lehet hogy boost is elkellene mellé
  • dronkZero
    Ehm. Valami rémlik, hogy hallottalak beköszönni, de nagyon halk voltál, és nem is szóltál többet(legalábbis nem hallottalak). Vagyunk páran a BF2es klánunkban, én azt hittem, hogy valamelyik klántársunk köszönt be, aztán nem foglalkoztam többet a dologgal, bocs.

A TS-t állítsd gombnyomós üzemmódra, a hangaktiválós nem 100%os, meg időnként nagyon idegesítő tud lenni.
  • Morfi
    te kis butus, a gugli a barátunk ő tud mindent, de asszem ez az ami kell neked.
  • Kori
    kis egítség kellene

feltelepítettem a Warlord-ot
    a civ4-et 1.61-el patch-elte
    a warlords elindul a civ4 nem
    nincs valakinek ilyen crack-e
  • Morfi
    na megsasoltam kemény 5 percben a játékot :) azt hiszem már tudom mivel ütöm el az időt :D már maga a kezdő zene is fület gyönyörködtető nem beszélve az új vezetőkről na meg a többiről, szerintem jól sikerült
  • Morfi
    lehet :) mert ezeket a nagy embereket nagyon nehezem szokom meg :D
  • JLH Fans
    Ez ugye nem komoly kérdés?:)
  • Morfi
    hogyan? mesélj :D
  • Morfi
    amúgy a ha mentik az internetes játékot az kinek a gépén történik vagy mindenkinek meg lesz valamilyen formában?
  • JLH Fans
    Csodákat azért máshogy is lehet épiteni,de a lényeg hogy tul nagy ár elpazarolni őket ilyen célra ennék szvsz sokkal többet érnek:)
  • Morfi
    engem akkor nem szoktak hallani mikor ki van kapcsolva a mikrofon és nem veszem észre :)

de végre most már rakhatom fel a warlodsot :D
  • JLH Fans
    Az a baj tudod bentvagyok a szerverukon és hallom mikrofonon miket mondanak de ugy latszik a csatlakozásom szar vagy nem tudom mert engem nem hallanak pedig ujat vettem....
  • Morfi
    várni türelmesen, hátha ide kinéznek és megkönyörülnek rajtad :)
  • JLH Fans
    Most ilyenko mit tegyek?Látom most kezdtetek gamet akkor beszállni má nem lehet?:S
  • Morfi
    de nem csak az arany miatt, jó az aranyar beválthatod tudományra vagy művészetre, de a kalapács a lényeg, azt nem tudom hogy mennyivel emeli meg de kb meg feleződik az építési idő. bár lehet hogy rosszul teszem hogy ilyenekre gyúrok velük, ha igen szoljatok mert akkor keresek más megoldást :) szeretek csodákat építgetni, olyan sok szép jó pontot adnak hogy nem lehet kihagyni
  • JLH Fans
    Isten ments hogy rábeszéljelek bármire is vagy forditva,de szegény szerencsétlen GP okat aranykorra vesztegetni az a legroszabb dolog amit csak tehetsz.
    Ha sikerül felhuznod a Taj Mahalt az szép és jó,de megnyugtatlak emperoron 0,monarchon kb 5-10% ban fog sikerülni,multiban meg öröm ha van,de azért nem esek hasra tőle.
    Aranykornak egyetlen esetben van értelme,ha űrversenyben akarod szétrugni mondjuk Gagarin bácsival Armstrong seggét vagy forditva attól függ melyik civvel vagy:)
    Persze ilyen téren nincsen jobb az azték űrprogramnál:)
  • Pluskast
    Ahogy nézem viszont új tudományok nincsenek. Vagy igen?
  • Morfi
    nekem is 100% lenne, de még 1 óra kb :D
  • JLH Fans
    Nekem 100...lenne,ha kapnék egy IP cimet:)
  • Morfi
    én technikai okok miatt nem, meg nem akarom magamat vérig alázni :) még gyúrnom kell rátok
  • Lord David
    Ez játék nekem 90%.
  • Morfi
    jól hangzik ez a tábornokosdi :) Bár mostanság én arra áltam rá hogy gyüjtögetem a nagy embereket és minnél elöbb aranykorokat csinálni, gondolom tudjátok miért?! aztán kb 3 és 5ig aranykorközt vagy hogy jöhet a Tadmahal vagy micsoda ami adja az arnykort építés utánn (a nyelvtani és írás hibák az erősségeim).

ebben már nincs meg az hogy a nagy fal minden városban felépíti a falat és a barbárok elleni védelem az csak plussz?

100 oldal meg 15 óra...nekem az akkor 2 hét :D
  • JLH Fans
    éN FENTVAGYok de IP cim nélkül nem fog menni:(
  • dronkZero
    Nemtom, ti hogy vagytok a multival, mi mostanában CIV4SG 2v2 néven elég sokat játszunk multiban. Ha gondoljátok, gyertek... Egyelőre alapCiv, majd talán holnaptól Warlords.
  • JLH Fans
    :)
    Nem véletlen ám,hogy kőkeményen meggondoltam egy upgradet eddig is,ugyanis a felupgradelt egység sokszor szarabbul funkcionált mint a régi csak azért mert mondjuk 12 HP je maradt a 26 ból.
    Most még 1000X jobban meg fogom gondolni a dolgot,hiszen ugye a Great Generalokhoz szükség van szép nagy XP jű egységekre 20 nál kapod az elsőt és aszem 60 nál a masodikat.
    Egyébként még az is lehet,hogy a játék annyira összetett,hogy minél nagyobb a különbség a régi és az uj egység között annál nagyobb % át bukod az EXP nek.
    Jó persze egy tank még igyis megéri ha 2 XP je marad mondjuk egy régi 28 exp s axemannel szemben:)
    De elvileg kell hogy legyenk pontos % os adatok is.
    Amugy a Nagyfal már csak azért is poén,mert GG pontokat generál hu de szép mondat lett ez:D
    Na meg lehet velük nemcsak katonai akadémiat alapitani meg hadvezérré kinevezni hanem technoligiat is lehet feltalálni mint a többi nagyemberkével és ugye nem véletlen az oracle a kedvencem mindig ugyanazt találom fel vele:)
    Ahogy az első great prophetem sem vallást szokott alapitani hanem feltalál egy bizonyos techet:)
    Könnyen lehet az első GG om at is erre fogom használni van egy komoly tippem hogy mit de még ki kell kisérleteznem ahogy a többit is:)
    Egyébként aki nem ismerné,annak a civfanatics.comról merem ajánlani Sulla oldalait,eszméletlen sok hasznos tanács van benne,én neki köszönhetem 60% ban legalább hogy egész tűrhető játékossá lettem.
    több mint 100 oldal és nekem 15 órámba telt,de megéri.
    És ezzel a warlordssal ezt az eddig is hihetetlenül összetett játékot csak tovább finomitották és bonyolitották sztem a legprofibb játékos is még honapok mulva is fog felfedezni ujdonságokat és fog tanulni:)
  • Morfi
    ebből is játszik hogy mennyire csak az alját kapirgálom ennek a jó kis játéknak...bezzeg az 1-vel ott nem volt ilyen gondom
  • JLH Fans
    A megkapott tulajdonságokat nem vesztette el de XP ből igenis keményen vesztett az alapban is.
  • Morfi
    az alapban nem vesztette el, vagy csak ennyire vak voltam vagy esetleg annyi volt hogy nem érdekelt :)

még más fél óra és majd megsasolom a dolgokat :)
  • JLH Fans
    Az viszont máig nem derült ki számomra hogy upgradeelésnél az egység az Xp -je hány % át vesziti el...Nem tudja vki esetleg?:)
  • Morfi
    hát akkor lassan megnézem én is futólag és majd jövő héten játszok is vele :)
  • JLH Fans
    De:):(
    onnantol oda a +2 hapiness...
    De ez is vmi nem?Na de az 1 megmarad és ugye a broadcast tower is majd 2 hapinesst ad nem 1 et.
  • Morfi
    és a kalendár felfedezésével nem fog eltűnni?