A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    Bocs hogy tegnap nem jöttem de baromira felhuztam magam....
    Szerintetek ilyen van?!
    Hát van csak még most sem hiszem el:(
    Játszottam egy alapot (2 kontinens vóót large map 9player és csak MONARCH fokozat normal game speed)
    Namármost eleve ugye alapban 6-7 várost tudsz letenni annyi helyed van a gépektől,meg aztán az elejen ugy Kr.u párszázig zséd sincs nagyon többre.
    Néha le tudsz 8-9 et is,akkor könyebb dolgod van.
    Na most ird és mondd én letudtam 4!!!! azaz 4 et,de már azt is szúkösen és 2 kikötőváros lett belőle (jo kereskedelem szinte zéró termelés)
    jó,enyém lett a piramis ha az nincs akkor max futotta volna 3értelmes városra a 2helyett.
    A terep is moelék vóót se kő se márvány de még happyfacenövelők sem..
    Nade tapazatalt civ játékos lévén nem adtam fel.
    Végülis csaknem 20 óra játék után enyém lett a teljes kontinens,42% a a lakosságnak az enyém a világból (1% kellett volna a dominationhoz)
    és az Enszben is pár szavazat kéne a diplomation victoryhoz...
    Erre fel...Kedves Asoka király MONARCHON!!!! 1882 ben!!!!! fellövi az űrhajót.
    Persze mikor kb1700 ban találkoztam vele (utoljára a népek közül) mindenki előtt vezettem ugy 2-10 technologiával ő előttem volt ugy 6-7 el:))))
    Behozni már nem tudtam mindvégig megmaradt neki ugy 3-4:(
    Még a végén is 2.
    Különösebb kárt se tudtam benne tenni lévén a masik kontinensen volt és elég sokaig huzodott azért a kontinensem uralásáért vivott háboru.
    Szóval szerintetek ilyenkor mi a halál van?!:D:(
    Pedig amugy már emperoron is nyertem 1-2 őt,gondoltam kipróbálom az amcsikat is,de óvatosságbol visszavaszem monarchra legroszabb esetben túl könnyű lesz...Hát ez lett belőle:)