5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #3381 Fasza...látom mivel az előző civben tul jol ment nekem helyből persona non grata lettem egyes személyek körében áhhh nem mondok semmit:) -
billy76 #3380 szinte biztos h a normál játéksebesség miatt van és szerintem mással tudott üzletelni a gép pedig a tudományokat simán elcserélgeti egymás közt... -
Én 1x kapcsoltam be az automata workert a játék vége fele mert sajnáltam rá az időt, de nem volt benne köszönet :) Az autoépitkezést meg soha nem próbáltam, legalább akkor nézzek már bele a városba amikor megépül valami :) -
Bull #3378 Kösz.Ilyesmi volt az én elképzelésem is -
JLH Fans #3377 Nos hát előrebocsájtom hogy én biza hatalmasnagy cottagebuzi vagyok:D
Egyébként meg ugye az hogy mire mit teszel,az nagyban függ legalábbis nálam attól,hogy milyenek a város körüli összes mező adottságai.
Ami engem illet,az elejen zéró automatizálás,jol is néznénk ki....
Aztán később amikor már van 8-10 városom meg settlerem,és ugy a mezők lassan felére és a lényegesebb dolgokra azt tettem amit akartam,onnantol beinditom az automata settlereket,először csak 2-3 at aztán szép fokozatosan a játék végére az összeset.Időnként kiveszek 4-5 öt hogy korrigáljam a balfaszságait.
De mikor beáll az automatizmus kora,akkor is arra ügyelek hogy arra teszem a beállitásoknál hogy a gép ne irthasson erdőt és ne birálhassa felül a régi mezők fejlesztéseit,mert amugy csinálna olyan dolgokat hogy a townokból sorozatosan elkezd farmokat épiteni
AMi meg a ma délutánt illeti be kő mennem Pécsre
És csak holnap este leszek.Viszont ez egyuttal azt is jelenti,hogy kedden nem kell,szóval hétfő este 6tól meg kedden egész nap szinte nekem szabad a pálya,és ez most nem 80% hanem 100%:)
-
Bull #3376 Szasz mindenki! Látom van itt pár komoly játékos,egy-két gyakorlati kérdésem lenne,igazábol azért mert lusta vagyok kiprobálni.Elsösorban a gazdaságrol:Mennyire szoktátok automatizálni?Pl workereket,a város jellegét(aranyat,népességet,ill kalapácsot termeljen)és tudja e valaki(tehát nem volt lusta kitötölni mint én
)a városokban az erdö/farm/cottage optimális arányát?
Kösz elöre is -
Tegnap miután elmentetek Botival kezdtünk egy gamét és most nagyon jól játszottam, úgy ahogy Uwu szokott :) Kiírtottam egy népet úgy hogy nekem csak 3 városom volt neki meg kb 10. Legyártottam kb 15 swordsmant aztán sorra elfoglaltam minden városát. Amikor egy várost elfoglatam ott mindig megpihentem pár körig, közben megérkezett némi utánpótlás és így tisztára sima ügy volt egy nép kiírtása. -
Ja. Bizony hogy lesz! Én, Boti, Jlhfan is ráér ma ,szal 2v2 lesz :) -
uwu #3373 Sikerült úgy intézni a dolgaimat, hogy mégis ráérjek ma civezni.
Lezs ma is multis vadulás? -
JLH Fans #3372 Kár hogy az elsőnek ilyen csonka vége lett pedig ennyire többet az életben nem fogok vezetni nem sokan állitottak volna meg mostmár:) -
holnap reggeltől is nyomni fogjuk :) -
reggel óta nyomjuk none stop.. kb 5-6 ig -
JLH Fans #3369 Hány óra körül?
Mert olyan 5-6 ig itthon vagyok.Ugyhogy addig igen. -
Tudnál jönni egy multira ? Mert vagyunk 3-an , ha jönnél tudnánk 2v2 őt játszani. -
JLH Fans #3367 JAh ezt még elfelejtettem kiirni hogy MOnarch ide vagy oda a gép 1210 ben találta fel a liberalizmust és szinte az összes csodában beelőzött persze volt olyan is amikben 1 vagy 2 körrel:) -
JLH Fans #3366 Bocs hogy tegnap nem jöttem de baromira felhuztam magam....
Szerintetek ilyen van?!
Hát van csak még most sem hiszem el:(
Játszottam egy alapot (2 kontinens vóót large map 9player és csak MONARCH fokozat normal game speed)
Namármost eleve ugye alapban 6-7 várost tudsz letenni annyi helyed van a gépektől,meg aztán az elejen ugy Kr.u párszázig zséd sincs nagyon többre.
Néha le tudsz 8-9 et is,akkor könyebb dolgod van.
Na most ird és mondd én letudtam 4!!!! azaz 4 et,de már azt is szúkösen és 2 kikötőváros lett belőle (jo kereskedelem szinte zéró termelés)
jó,enyém lett a piramis ha az nincs akkor max futotta volna 3értelmes városra a 2helyett.
A terep is moelék vóót se kő se márvány de még happyfacenövelők sem..
Nade tapazatalt civ játékos lévén nem adtam fel.
Végülis csaknem 20 óra játék után enyém lett a teljes kontinens,42% a a lakosságnak az enyém a világból (1% kellett volna a dominationhoz)
és az Enszben is pár szavazat kéne a diplomation victoryhoz...
Erre fel...Kedves Asoka király MONARCHON!!!! 1882 ben!!!!! fellövi az űrhajót.
Persze mikor kb1700 ban találkoztam vele (utoljára a népek közül) mindenki előtt vezettem ugy 2-10 technologiával ő előttem volt ugy 6-7 el:))))
Behozni már nem tudtam mindvégig megmaradt neki ugy 3-4:(
Még a végén is 2.
Különösebb kárt se tudtam benne tenni lévén a masik kontinensen volt és elég sokaig huzodott azért a kontinensem uralásáért vivott háboru.
Szóval szerintetek ilyenkor mi a halál van?!:D:(
Pedig amugy már emperoron is nyertem 1-2 őt,gondoltam kipróbálom az amcsikat is,de óvatosságbol visszavaszem monarchra legroszabb esetben túl könnyű lesz...Hát ez lett belőle:) -
uwu #3365 LSSAHPAUL-al elkezdtük gyilkolni az AI-t, ha ráértek csatlakozzatok.
ip: 81.182.1.44 -
uwu #3364 Nekem is van is most van időm játszani.
Indíts egy game-t megyek. -
Ma ráérnék egy multi-ra. Tegnap haverral nyomtuk gépek ellen hát elég gáz még monarchon is. -
Azonnal must have. Nyaralásból pont hazaérek aug elejére amikorra itthon is kapható lesz. -
kiegészítő? -
Na mi jön júl. 25-én, na mi jön????
Warlords - expansion pack!!!!
Itt elég szépen összefoglalják az újdonságokat (angolul) -
Igen ez igaz, csak a régebbi civ részek hozzászoktatták a játékost a visszatöltéshez.. hihetetlen volt a random generátor.. Persze itt is történnek furcsaságok de már nem azért töltöm vissza hanem azért mert emperor fokozaton visszatöltés nélkül nem hogy nem lehet megnyerni, életben maradni is nehéz.. rendesen élet halál harcot vívok a barbárokkal.. voltmár hogy emiatt kellett újra kezdjem mert akárhogy töltöttem vissza jött 3 barbár nyilas és víge lett az egyetlen egy városomnak. -
billy76 #3358 nemfog menni, és így tényleg nem nehéz...
persze az is előfordul, bár diplomácia kérdése, hogy nem is 1 fronton támadnak...
én azt szeretem, amikor un. no-reload játékot játszunk (tulképppen a multi is ilyen), mert nem lehet visszatölteni és sokkal izgalmasabb, és persze késöbb sokkal profibb lesz az ember... :-) -
Amit mindig csinálok: olyan egység életben tartása ami már fejlődött.. nos ezek között is lesz olyan ami meghaladja az 50 expét :) Város ostrom: támadok az elittel, ha meghal f8 támadok egy zöldfülüvel had dögöljön meg az f5, majd megint támadok az fejlettel ha most sem sikerül életben marania akkor f8 támadok egy zöldfülüvelf5, és ez így megy végig.. tudom hogy ez nem fog menni multiban :) -
JLH Fans #3356 Miből fejlődik 10?! Ezt most nemigazan értem::) -
Ha sikerül egy frontos háborút játszani akkor simán elég monarch fokozaton.. kb 60expé felé fejlődik vagy 10 belőlük :D alap hogy kell katapult is, meg néhány city attakos gyalogság, de nem ez a lényeg. -
JLH Fans #3354 Sztem 10-15 katapulttal megspékelve elég kell hogy legyen bőven:)
akár normal map monarch fokozaton is -
tényleg hé ! hát akkor nem lesz vb meccs!! én ráérek este 5-től -
utalom amikor mar reggel kurva melegem van -
billy76 #3351 nem mondod komolyan h 15 elefánttal szoktál háborúzni...
mekkora pályán ? mert a kicsi pályán lehet, a normál pályán azonban kevés lehet, feltéve ha nem alacsony szinten játszól...
:-) -
billy76 #3350 a civ3ban használt módon nem lehet, de az 1 mezőn levő egységeket lehet automatikusan együtt mozgatni... az ikonon nyílak vannak -
Engem de csak is akkor amikor nincs VB meccs! -
uwu #3348 A következő hétvégén nem leszek, de utána köv. hétvégén kéne már egy jóféle magyar cives prty.
Hány embert érdekel? -
JLH Fans #3347 Kezdek belejönni emeproron megint nyertem szal lehet rettegni:D
27.utan akkor mindenkinek jó? -
kár, hogy nincsen zen-buddhista vallás, az épp a taoizmus, meg a buddhizmus keveréke :) -
Dupla katt egy egységre és kijelöli az összes ugyanolyan típusut.
Mindent defaulton hagyok, nem szoktam customot játszani. -
Nekem nem jön be. Azért mert a játék vége felé amikor már összeroppant az utolsó birodalom is, már lusta vagyok az utolsó várost is elfoglalni.. magyarul : ha már eldölt hogy megnyerem a gamét, és az ellennek van még 25 városa akkor már minden bajom van hogy mikor lesz már vége, körönként nézem a culturát , meg dominace-ot hogy mikor lesz már vége mert kezdenék egy újat... -
Miket szoktatok bex-szelni custom game-nél? és milyen gyorsaságúra? marathon? -
hogyan kell egységeket összevonni? lehet itt ilyet?